reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mój siostrzeniec jeździł takim wózkiem i nikt nie narzekał przejeździł całą zimę. Po za tym każdemu potrzebny jest inny typ wózka. Kupując wózek zgrabny musimy się liczyć, że tu w PL dzieciaczek w zimie będzie musiał przesiąść się do spacerówki dość szybko.

Zgadzam sie ze wybierajac wozek trzeba patrzec w jakich warunkach bedzie go trzeba uzywac. Ja naszczescie moge pozwolic sobie na skretne kola naprzyklad i wygodny bo nie musze martwic sie o snieg w zimie albo dziury w chodnikach czy innych alejkach.

reklama
Zgadzam sie ze wybierajac wozek trzeba patrzec w jakich warunkach bedzie go trzeba uzywac. Ja naszczescie moge pozwolic sobie na skretne kola naprzyklad i wygodny bo nie musze martwic sie o snieg w zimie albo dziury w chodnikach czy innych alejkach.
No to masz plusy u nas niestety śnieg dziury i Bóg wie co jeszcze

a ja mam dylemat podoba mi sie taki jak kupila kasia bo mam przekładana raczke i na wieś sie nadaje.i też podoba mi sie ten miki ze skretnymi kolami .nawet nie mam imienia dla dziecka bo decyzjia ostateczna należy do mojego męza.

a ja mam dylemat podoba mi sie taki jak kupila kasia bo mam przekładana raczke i na wieś sie nadaje.i też podoba mi sie ten miki ze skretnymi kolami .nawet nie mam imienia dla dziecka bo decyzjia ostateczna należy do mojego męza.
a co do imienia to ja nie wiem jak my dojdziemy do porozumienia, dla chłopca mamy a dla dziewczynki ostatnio pisalismy swoje typy i mówilismy że to co sie powtórzy to wybierzemy ale oczywiście marne szanse, bo żadne sie powtórzyło :-(:baffled:

Witam się kobietki!

Wy tu gadu gadu o wózkach, a trzeba napisać maila (życzliwego:tak:) do organizatorów konkursu Pamperso tej Emilce i całej reszcie co to w jedną noc cudem mają po kilka tysięcy głosów!

Ruchy kobietki!!!:laugh2:

wiesz Ann mi sie ta moja krowa podoba nie kosztowala co prawda 2000 czy 3000 tysiace ale na moje wiejskie drogi wystarczy:tak::tak:
Piwonia jutro masz wizyte??

Kasia i bardzo dobrze, najeazniejsze ze tobie sie podoba i bedzie sie nadawal do twoich drog, a ja 2-3 tysiace tez nie mam zamiaru dac bo uwazam ze to bez sensu tyle na wozek wydac, ile mozna innych rzeczy dzidzi kupic za to.
I nie gniewajcie sie na mnie ale ja tylko wyrazilam swoje zdanie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry