reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agusia ales sie zawziela:szok::tak::tak:
Bo ja pisalam do ciebie i cisza nic myslalam ze ci szwankuje:tak:
Aga nio kupilam i bardzo jestem zadowolona, mam nadzieje ze jak go zobacze to tez taka zadowolona bede. No i maz go nie widzial, mam nadzieje ze mnie nie pogoni.
Mika a cos ty zwatpila swietny wozek kupilas, zeby u mnie takie kolka zdaly egzamin tez bym o takim myslala. Mam takie w spacerowce i kazda dziura jest nie do ominiecia, kiedys o malo przez to maly z wozka nie wypadl:baffled:

reklama
Zniknęłam nagle, bo musiałam gnać na budowe, cos ustalać ze ściankami działowymi. Trochę zamieszania, ale cudownie patrzeć jak domek rośnie :-).

Ja wózek jeszcze mam po Szymonie, także nie będę nowego kupować. Mam sporo innych wydatków.

Zniknęłam nagle, bo musiałam gnać na budowe, cos ustalać ze ściankami działowymi. Trochę zamieszania, ale cudownie patrzeć jak domek rośnie :-).

Ja wózek jeszcze mam po Szymonie, także nie będę nowego kupować. Mam sporo innych wydatków.
No jak się budujecie to wydatków sporo jest.
Może kiedyś i ja się doczekam domku :)

no troszke,nie mogłam teraz wrócić do domku bo mnie brzuch rozbolał nisko,załatwiłam,ze siostra zaprowadzi mi córe na próbe bo ja sie boje ,ze nie dam rady
moze mała chce wyskoczyć z tej ciasnej dziury,bo ma nisko głowke i stąd ten ból,niewiem
Widzisz mnie strasznie to krocze boli i lekarz powiedzial ze moze ulozenie posladkowe to powodowac, a wiec moze i u ciebie gdzies ucisk jest. Mam nadzieje ze ci przejdziesz szybko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry