reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Z tym bólem co pisałam wczesnie zadzwoniłam do położnej ,ta kazała robic siusiu i leciec do lekarza żeby mnie zbadał.Jestem juz po i wszystko ok tylko mam troche cukier za wysoki ale w normie.Powiedział tez że mam wypijac dziennie minimum 6 szkalnek dziennie wody:szok:,nie wiem jak to zrobie bo pije mniej a i tak latam do toalety nonstop.Najwazniejsze ze mała ma sie dobrze.:happy:

reklama
oj jeszcze godzinka i bede mogla isc do domku. Cos strasznie wolno czas w pracy leci, bo w domu chyba 3 razy szybciej mi ucieka.

Czy ktoras z was zapisala sie do szkoly rodzenia albo ma to w planie?? Jesli tak to kiedy zaczniecie zajecia??

a zapisalam sie do szkoly rodzenia w zeszlym tygodniu. Wydawalo mi sie, ze jeszcze kupa czasu, a okazalo sie, ze praktycznie wolnych miejsc juz nie ma! Bo zasada jest taka, zeby skonczyc szkole na jakies min 4-5 tyg przed terminem.
W koncu udalo mi sie cos znalezc, ale rzutem na tasme i w dodatku na niedziele... na 10 rano! ale dzieki Bogu, ten kurs jest oplacany przez miasto ;-) wiec zaoszczedze 700 zlotych. Bedzie na wyprawke ;-)

Jezeli sie zapiszesz a obawisz sie ze czegos nie zrozumiesz to pros o tułmacza.Wiem ze mozna prosic o tułmacza nawet do porodu:laugh2:,wszystko jest opłacane przez panstwo,tylko musisz ich wczesniej powiadomic to Ci zmówia.

na razie napisalam maila do babki ktora prowadzi te zajecia, jeszcze nie wiem kiedy bede mogla przyjsc. Zobacze po pierwszych zajeciach jak mi pojdzie. Najbardziej jestem ciekawa ogladania szpitala i sali porodów

reklama
a zapisalam sie do szkoly rodzenia w zeszlym tygodniu. Wydawalo mi sie, ze jeszcze kupa czasu, a okazalo sie, ze praktycznie wolnych miejsc juz nie ma! Bo zasada jest taka, zeby skonczyc szkole na jakies min 4-5 tyg przed terminem.
W koncu udalo mi sie cos znalezc, ale rzutem na tasme i w dodatku na niedziele... na 10 rano! ale dzieki Bogu, ten kurs jest oplacany przez miasto ;-) wiec zaoszczedze 700 zlotych. Bedzie na wyprawke ;-)
700 zł to strasznie drogo u was u nas najdrożej 200 zł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry