Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze, że mam dzis wizytę to się może uspokoję trochę - mam nadzieję, że wszystko jest ok.

to czekamy jutro na dobre wieści !!!Witam
Widze ze zakupy ruszyly pelna para:-) Ja mam wozeczek po corce wiec ta przyjemnosc mnie ominie
Ale wozeczki super gratuluje udanych zakupow
Ja mam tylko kilka uniwersalnych ubranek dla dzidziusia bo jeszcze nie wiem kto mnie kopie ale mam nadzieje ze w srode sie juz dowiem mam usg polowkowe:-)
Zycze milego dnia

Mju, może faktycznie zostańcie w domku a jeśli masz do lekarza blisko to zawsze mozesz sie przejść jakby co, ale skoro ma apetyt i humorek to chyba nie jest tak źle, ale fakt temp. zawsze narasta wieczorami...Hej!
U nas noc mineła spokojnie - rano Anielka obudziła się i miała 37, zjadła śniadanie i teraz chodzi po domu i śpiewa - generalnie poza glutem do pasa i lekkim kaszlem jest ok no i sama nie wiem czy ją ciągnąc do lekarza... w razie co mam przychodnie za płotem ale na razie chyba poprostu posiedzimy w domu.
Mi za to od rana jest strasznie niedobrze - nie wiem o co chodzidobrze, że mam dzis wizytę to się może uspokoję trochę - mam nadzieję, że wszystko jest ok.
Wózki super - i mają fajną cenę
Miłego dnia dziewczynki i dzięki wielkie za troskę i zyczenia zdrówka dla Anielki - mam nadzieję, że poskutkowały![]()
Ann ty przy bliźniaczkach będziesz miała najmniejszy wybór i największy wózek)
Mój siostrzeniec jeździł takim wózkiem i nikt nie narzekał przejeździł całą zimę. Po za tym każdemu potrzebny jest inny typ wózka. Kupując wózek zgrabny musimy się liczyć, że tu w PL dzieciaczek w zimie będzie musiał przesiąść się do spacerówki dość szybko.Ja wiem ze mam maly wybor ale powiem wam ze patrzac na wybor jaki mam w PL a tu to mimo wszystko wybralam zgrabny wozek. Teraz tylko poluje na uzywany.
A kolezanka wlasnie po 3 miesiacach pozbyla sie "takiej krowy" bo mowi ze ciezkie to jak piorun.