reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a co do pączków to obejdą sie bez tej łyzki spirytusu:confused2: no bo skąd ja mam niby go wziąć jak w tu pewnie nawet nie wiedzą o istnieniu takiego alkoholu a butelki wódki też mi się nie uśmiecha kupować dla jednej łyżeczki

reklama
Witam
Widze ze zakupy ruszyly pelna para:-) Ja mam wozeczek po corce wiec ta przyjemnosc mnie ominie
Ale wozeczki super gratuluje udanych zakupow
Ja mam tylko kilka uniwersalnych ubranek dla dzidziusia bo jeszcze nie wiem kto mnie kopie ale mam nadzieje ze w srode sie juz dowiem mam usg polowkowe:-)
Zycze milego dnia

Hej!
U nas noc mineła spokojnie - rano Anielka obudziła się i miała 37, zjadła śniadanie i teraz chodzi po domu i śpiewa - generalnie poza glutem do pasa i lekkim kaszlem jest ok no i sama nie wiem czy ją ciągnąc do lekarza... w razie co mam przychodnie za płotem ale na razie chyba poprostu posiedzimy w domu.

Mi za to od rana jest strasznie niedobrze - nie wiem o co chodzi:baffled: dobrze, że mam dzis wizytę to się może uspokoję trochę - mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Wózki super - i mają fajną cenę :happy:

Miłego dnia dziewczynki i dzięki wielkie za troskę i zyczenia zdrówka dla Anielki - mam nadzieję, że poskutkowały :tak:

Witam
Widze ze zakupy ruszyly pelna para:-) Ja mam wozeczek po corce wiec ta przyjemnosc mnie ominie
Ale wozeczki super gratuluje udanych zakupow
Ja mam tylko kilka uniwersalnych ubranek dla dzidziusia bo jeszcze nie wiem kto mnie kopie ale mam nadzieje ze w srode sie juz dowiem mam usg polowkowe:-)
Zycze milego dnia
to czekamy jutro na dobre wieści !!! :-D

Hej!
U nas noc mineła spokojnie - rano Anielka obudziła się i miała 37, zjadła śniadanie i teraz chodzi po domu i śpiewa - generalnie poza glutem do pasa i lekkim kaszlem jest ok no i sama nie wiem czy ją ciągnąc do lekarza... w razie co mam przychodnie za płotem ale na razie chyba poprostu posiedzimy w domu.

Mi za to od rana jest strasznie niedobrze - nie wiem o co chodzi:baffled: dobrze, że mam dzis wizytę to się może uspokoję trochę - mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Wózki super - i mają fajną cenę :happy:

Miłego dnia dziewczynki i dzięki wielkie za troskę i zyczenia zdrówka dla Anielki - mam nadzieję, że poskutkowały :tak:
Mju, może faktycznie zostańcie w domku a jeśli masz do lekarza blisko to zawsze mozesz sie przejść jakby co, ale skoro ma apetyt i humorek to chyba nie jest tak źle, ale fakt temp. zawsze narasta wieczorami...

Mika, ładne zdjęcie. Ale ładna pogoda, zaraz idziemy do babci M. i już jutro mój jedzie do Angli a ja jeszcze odpocznę chwilę i też powrót. Szkoda mi waszych pociech z katarkami i innymi dolegliwościami, taka ładna pogoda aż szkoda siedzieć w domu.

Ann ty przy bliźniaczkach będziesz miała najmniejszy wybór i największy wózek:))

Ja wiem ze mam maly wybor ale powiem wam ze patrzac na wybor jaki mam w PL a tu to mimo wszystko wybralam zgrabny wozek. Teraz tylko poluje na uzywany.
A kolezanka wlasnie po 3 miesiacach pozbyla sie "takiej krowy" bo mowi ze ciezkie to jak piorun.

piekna pogoda wczoraj byla, siedzialam caly dzien w ogrodku na lezaczku a dzis w pracy mam buzie i dekolt czerwoniutkie :-D:-D:-D. Nie wiedzialam ze kwietniowe slonce tak chwyta :szok:
a teraz poczytuje co u was popijajac jogurcik brzoskwiniowy

reklama
Ja wiem ze mam maly wybor ale powiem wam ze patrzac na wybor jaki mam w PL a tu to mimo wszystko wybralam zgrabny wozek. Teraz tylko poluje na uzywany.
A kolezanka wlasnie po 3 miesiacach pozbyla sie "takiej krowy" bo mowi ze ciezkie to jak piorun.
Mój siostrzeniec jeździł takim wózkiem i nikt nie narzekał przejeździł całą zimę. Po za tym każdemu potrzebny jest inny typ wózka. Kupując wózek zgrabny musimy się liczyć, że tu w PL dzieciaczek w zimie będzie musiał przesiąść się do spacerówki dość szybko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry