reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry laseczki!:-)
Witam się po długiej przerwie. Powoli dochodząc do siebie po tych voyagach. :confused2: Dobrze, że zaczynam dzień od kawy, bo mam sporo do narobienia. Choć zanim się na nowo przyzwyczaje do domu to trochę minie, bo czuje jakby mnie rok nie było.

Załączniki

• 0026milosne(gify.city24h).gif
    0026milosne(gify.city24h).gif
    17 KB · Wyświetleń: 67
a ja od rana nerwowo szukam "uspokajaczów" była juz kawa i drożczówka, orzeszki laskowe ale nic..
jutro mój syn zaczyna egzaminy gimnazjalne:szok::szok: stresa mam i tyle...Onma wszystko w dupce:-) olew totalny a ja tez tak chce
jedyne pocieszenie ze jutro mamy z mężem 3 rocznice ślubu.. Odmładzająca liczba:-)

a ja od rana nerwowo szukam "uspokajaczów" była juz kawa i drożczówka, orzeszki laskowe ale nic..
jutro mój syn zaczyna egzaminy gimnazjalne:szok::szok: stresa mam i tyle...Onma wszystko w dupce:-) olew totalny a ja tez tak chce
jedyne pocieszenie ze jutro mamy z mężem 3 rocznice ślubu.. Odmładzająca liczba:-)
Taki wiek, nie wypada się przyznać, że to ważne.
To jutro gratulacje i kolejnych rocznic, tylko już na dziesiątki:-)

No tak nie dziewie Ci sie jak moja ma sprawdzian to ja sie już denerwuje :baffled:

Sempe, dopiero 3-cia? myslałam że więcej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry