Piwonia_2
Fanka BB :)
ja farbowac bede 29 kwietnia bo tak sie umówiłam do fryzjerkija farbowałam na świeta, mam nadzieje że do komunii starczy, a myc muszę co 2-3 dzien, niestety...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja farbowac bede 29 kwietnia bo tak sie umówiłam do fryzjerkija farbowałam na świeta, mam nadzieje że do komunii starczy, a myc muszę co 2-3 dzien, niestety...![]()
Dobrze, że zaczynam dzień od kawy, bo mam sporo do narobienia. Choć zanim się na nowo przyzwyczaje do domu to trochę minie, bo czuje jakby mnie rok nie było. 
stresa mam i tyle...Onma wszystko w dupce:-) olew totalny a ja tez tak chceBałam się, że ktoś zapyta. Zmęczona jestem bardzo. Było pare zagrań z których nie byłam zadowolona. Ale przeżyłam i cieszę się, że mój już więcej rodzeństwa nie ma. (To on to powiedział a ja się przychylam)witaj Efe
jak tam po weselichu??
Taki wiek, nie wypada się przyznać, że to ważne.a ja od rana nerwowo szukam "uspokajaczów" była juz kawa i drożczówka, orzeszki laskowe ale nic..
jutro mój syn zaczyna egzaminy gimnazjalnestresa mam i tyle...Onma wszystko w dupce:-) olew totalny a ja tez tak chce
jedyne pocieszenie ze jutro mamy z mężem 3 rocznice ślubu.. Odmładzająca liczba:-)
no to musialo byc ciekawieBałam się, że ktoś zapyta. Zmęczona jestem bardzo. Było pare zagrań z których nie byłam zadowolona. Ale przeżyłam i cieszę się, że mój już więcej rodzeństwa nie ma. (To on to powiedział a ja się przychylam)

No tak nie dziewie Ci sie jak moja ma sprawdzian to ja sie już denerwujea ja od rana nerwowo szukam "uspokajaczów" była juz kawa i drożczówka, orzeszki laskowe ale nic..
jutro mój syn zaczyna egzaminy gimnazjalnestresa mam i tyle...Onma wszystko w dupce:-) olew totalny a ja tez tak chce
jedyne pocieszenie ze jutro mamy z mężem 3 rocznice ślubu.. Odmładzająca liczba:-)