reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja to zrobiłam dlatego że "teściów" swoich lubię i cholernie szkoda mi ich było bo to oni wszystkim się zajęli. I teściowa u siebie poprawiny robiła. Z młodymi na nic więcej się nie zgodzę, bo na oczepinach zapytani o imię potomka twardo z uśmiechem że Gabriel, no myślałam że wyjdę z siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze, że to aż 300km bo bym przeszła do rękoczynów (w ogóle głupotę to się da z głowy wybić ręcznie?)

Załączniki

• 0024pandy(gify.city24h).gif
    0024pandy(gify.city24h).gif
    9,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Dobrze, że to aż 300km bo bym przeszła do rękoczynów (w ogóle głupotę to się da z głowy wybić ręcznie?)

Tylko jak ktoś dobrze sie przy tym potłucze i amnezji dostanie;-)
Olej to, byłaś pierwsza.

Cześć dziewczynki :-D
Ja już po czytaniu i śniadanku :tak:;-)
Mola no niestety byłam w 2 H&M i nie ma już rozmiaru 38 z lnu. Są takie zwykłe sportowe - nieciążowe ładne, ale takich mam całą szafę tyko, że teraz się w nich nie mieszczę z brzuszkiem :-).
No cóż będę szukać dalej. Może jak pojadę do rodziców to tam jescze zajrzę do H&M-u. Jutro moje kochanie zabiera mnie na zakupki to może cosik w końcu kupie :-), bo będę nad morzem nago chodzić :rofl2:.
Sempe ciesze się, że już lepiej:laugh2:
Kasiu głos oddany i Piwoniu drzewko tez podlane :-)

A teraz Hausik i pisanko

Aha mimian link do wagi, bo wczoraj źle zrozumiałam Oblicz swoją idealną wagę - Onet.pl Zdrowie

Suma sumarum z rodziną najlepiej na zdjęciu.
A w ogóle to czemu już nikt wesel na świeżym powietrzu nie robi? Ojciec panny młodej bije świniaka czy cielaka i wędzi, kapela gra, goście piją wódkę i popijają orenżadą? Nikt nie patrzy w czym panna młoda jest, liczy się tylko dobra zabawa.

własnie koleżanka dzwoniła z zapytaniem czy wczoraj u lekarza mówiłam tym że miałam kontakt z dzieckiem chorym na ospe!:szok: a ja na śmierć zapomniałam o ty:szok::szok:!!! szlag by to trafił, 5 kwietnia mieliśmy kontakt, 14stego wyszła mu wysypka, moja trójka dzieci nie chorowała.. więc czekam ale zapomniałam się spytać co ze mną?? Baran ze mnie:wściekła/y::wściekła/y:

własnie koleżanka dzwoniła z zapytaniem czy wczoraj u lekarza mówiłam tym że miałam kontakt z dzieckiem chorym na ospe!:szok: a ja na śmierć zapomniałam o ty:szok::szok:!!! szlag by to trafił, 5 kwietnia mieliśmy kontakt, 14stego wyszła mu wysypka, moja trójka dzieci nie chorowała.. więc czekam ale zapomniałam się spytać co ze mną?? Baran ze mnie:wściekła/y::wściekła/y:
Sempe a nie przechodziłas nigdy ospy?:baffled:

to zadzwon zapytac,dla wszelkiego spokoju

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry