reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sempe wszystkiego najlepszego

a mi sie wlacza Jasiek szwedacz w nocy ech......wstaje tyle razy na siku ze masakra......i na dodatek najgorsze jest to ze od polnocy do 3 jakos tam niby spie a po 3 koniec spania.....wrrrrr...i sie przekrecam z boku na bok i tak sie mecze do rana jak trza sie juz podniesc z wyra....masakra.......i zebym jeszcze w ciagu dnia spala ale oczywiscie nie:(:(:(:(.....ech....ciekawe jak dlugo to potrwa

reklama
sempe wszystkiego najlepszego

a mi sie wlacza Jasiek szwedacz w nocy ech......wstaje tyle razy na siku ze masakra......i na dodatek najgorsze jest to ze od polnocy do 3 jakos tam niby spie a po 3 koniec spania.....wrrrrr...i sie przekrecam z boku na bok i tak sie mecze do rana jak trza sie juz podniesc z wyra....masakra.......i zebym jeszcze w ciagu dnia spala ale oczywiscie nie:(:(:(:(.....ech....ciekawe jak dlugo to potrwa
ja na szczęście juz nie chodze w nocy na siku,ale tak gdzieś koło 2-3 małe w brzchu kopie i wtedy sie budze i mam kłopot z zasnieciem,ciekawe czy po porodzie tez sie bedzie tak budziło

witam:-)
Dziękuję bardzo za zyczenia, przekaże mężowi wieczorkiem:-D znamy się ponad 30 lat a to dopiero 3 rocznica ślubu:-) jestem dziś rozkojarzona pozytywnie i troszkę stresa mam. Syn zaczął własnie pisać testy, 2h!
Trzymam za niego kciuki choć jemu tak bardzo niezależy..

3 lata temu wracałam od fryzjera pędem układać sobie włosy po swojemu;-)
Sempe mojemu nigdy nie zależało! Ja się denerwowałam jak on maturę zdawał czy pisał egzaminy na studia a potem za każdym egzaminem...Wiesz kiedy go poraz pierwszy widziałam zdenerwowanego??? Na obronie pracy magisterskiej gdzie to tak na prawdę formalność była:-D Także może twój syn to ten sam typ?

no własnie, zawsze chciał być siatkarzem:-) jest w tym bardzo dobry ale do szkoły sportowe potrzeba min 120pkt a to jak na niego za dużo!! więc wybiera samochodówke choć nie wie nawet co ma pod maską samochód.
nie uczy się wcale tylko to co wyniesie z lekcji... twierdzi że nauka jest bez sensu, wiem wiek buntowniczy! grozi mu zachowanie NAGANNE:szok: a z tym nie otrzymuje się promocji, nic sobie z tego nie robi a ja się matrwie

Witam się rankiem:-)
wyspałam się dziś mimo kataru, pewnie zgęstniało wszytko i się w końcu wyspałam:baffled::eek: koło 6 rano złapał mnie skurcz łydki, puścić nie chciał mimo iż mój mi masował a magnez łykam codziennie :eek::wściekła/y:
sempe taki urok matki martwić się będziesz nawet za 20 lat:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry