Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MAM PYTANKO JEŚLI MOŻECIE TO PODPOWIEDZCIE MI JAK WSTAWIACIE SUWACZKI BO JAKOŚ SOBIE Z TYM NIE RADZĘ....Z GÓRY DZIĘKUJE.
https://www.babyboom.pl/forum/2342003-post642.htmlMAM PYTANKO JEŚLI MOŻECIE TO PODPOWIEDZCIE MI JAK WSTAWIACIE SUWACZKI BO JAKOŚ SOBIE Z TYM NIE RADZĘ....Z GÓRY DZIĘKUJE.
SEMPE
Z okazji jakże pięknych - III Godów
życzymy Wam abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
to z reszty jestem bardzo zadowolona. W końcu mam jasne spodnie i śliczną bluzkę :-) szkoda, że kobieta nie miała więcej ładnych kolorków to bym wzięła dwie (kupiłam białą), bo reszta bluzek była w sam raz, a brzusio na pewno urośnie, a ta jest taka fajna luźna więc brzusio może rosnąć. Spodnie kupiłam dla ciężarówek, a bluzeczkę w normalnym sklepie więc dużo nie wydałam ;-). Pojadę przed wyjazdem może jeszcze dokopie bluzki ze dwie jak będą.

ale na szczęście szybko przeszło U mnie jest dokładnie tak samoMoja koleżanka przyniosła do pracy babeczki czekoladowe własnej roboty, pyszne.. :-) Wiecie u mnie to dziwnie przez pierwsze 5 miesięcy wogóle nie dałam rady jeść słodyczy a teraz to mogę kilogramami, inne jedzenie mogłoby nie istnieć![]()