Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nom zwłaszcza że to pierwszy potomek...ani na krok się nie ruszę hihi...zwariuję jak nic ale chyba dobrze że chociaż zdaję sobie z tego sprawędokładnie my też tak będziemy

Ja jabłka jem na okrągło no ale chyba zejdę na dwaja dzis jade odebrac wyniki badan. Jesli sie okaze, ze cukier w porzadku, to troche odetchne i nie bede az tak restrykcyjnie podchodzic do jedzenia. Po prostu troszke ogranicze ilosc. Juz teraz z mlecznej czekolady z orzechami (mojej ulubionej!!!) przerzucilam sie na gorzka, 76% kakao. I wiecie co? tez mi smakuje, a nigdy gorzkiej nie lubilam ;-)
jak sie nie ma co sie lubi.. ha ha ha... No i ogranicze ilosc jablek, bo kolezanka mi powiedziala, ze jej ditetyczka zabronila wiecej niz 2 jabkla dziennie jesc. A ja jem min 4-5. Podobno dwa jablka to max dozwolony, bo nastepne organizm zatrzymuje i puchnie. Nie wiem, czy to prawda, ale tak jej lekarz powiedzial, a ja faktycznie zatrzymuje wode i puchne. Moze tood tych jablek? mozna sprobowac i ograniczyc surowe. ZObaczymy jaki bedzie efekt.

Niech mi ktoś wyjaśni po diabła sa specjalne kosze na pieluchy i to jeszcze w dodatku z jakimiś wkładami??? To do normalnego kosza na śmieci nie można?

Dostosyjesz godziny wyjść psa z porą spacerów.Ja sie martwie jak ja z psem wyjde jak bedzie maleńswto przecież nei zostawie takiego szkraba nawet na 5 minut a mąż bedzie w pracy![]()