reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Niech mi ktoś wyjaśni po diabła sa specjalne kosze na pieluchy i to jeszcze w dodatku z jakimiś wkładami??? To do normalnego kosza na śmieci nie można?
Efe taki kosz ma sluzyc temu zeby zapaszek kupki nie wydobywal sie z zuzytych pampersow. Ten sam efekt osiagniesz zawijajac je w zwykle jednorazowe reklamowki:tak::tak:Duzo tansze tyle ze moze mniej ekologiczne:-D:-D
Sporo jest takich rzeczy ktorzy natretni sprzedawcy probuja nam wcisnac ale Efe od czego masz nas, pytaj jakby co

Kasia powinnas założyć wątek z poradami i okazjami ( oczywiście z podanym linkiem do aukcji ):happy: , nie miałybyśmy później problemów tylko kontrola co dziś polecasz do kupienia.... i ile kasy byśmy zaoszczędziły..:tak:

Efe taki kosz ma sluzyc temu zeby zapaszek kupki nie wydobywal sie z zuzytych pampersow. Ten sam efekt osiagniesz zawijajac je w zwykle jednorazowe reklamowki:tak::tak:Duzo tansze tyle ze moze mniej ekologiczne:-D:-D
Sporo jest takich rzeczy ktorzy natretni sprzedawcy probuja nam wcisnac ale Efe od czego masz nas, pytaj jakby co
No właśnie dzięki wielkie za to że jesteście bo kogo ja bym zapytała, żeby mnie nie wyśmiał?
A tak was się nie krępuję:-)

A jak już pytanie mam z tych poważniejszych: szczepiłyście swoje dzieci na rotowirusy? Bo koleżanka z pracy nie zaszczepiła i mały jej teraz w szpitalu leżał i mówi żeby zaszczepić, bo nie życzy mi żebym przechodziła przez to co ona?

reklama
Do tego pojemnika wchodzi 28 pieluszek jak dobrze doczytałam!!! Przy noworodku to na 2 dni! Poza tym zapach kupki na samym mleczku można znieść! A wkłady do tego śmietnikasą po 68 zł za trójpac! Czyli zapakowanie pieluszki kosztuje prawie złotówkę! To ja wolę sprawdzony sposób - zwykła reklamówka i do kosza - tak jak u Kasi!

Potem jak wprowadzamy mięsko - to się zacznie bal!!!!!! I przewijanie w 30 sekund na jednym wdechu!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry