Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super Kasiu!!! Gratuluje!
Ty to powinnaś mieć tytuł Super Kupującej hihi![]()
Efe taki kosz ma sluzyc temu zeby zapaszek kupki nie wydobywal sie z zuzytych pampersow. Ten sam efekt osiagniesz zawijajac je w zwykle jednorazowe reklamowkiNiech mi ktoś wyjaśni po diabła sa specjalne kosze na pieluchy i to jeszcze w dodatku z jakimiś wkładami??? To do normalnego kosza na śmieci nie można?

Duzo tansze tyle ze moze mniej ekologiczne

Nie no dziewczynki dziekuje bardzo po prostu sie udalo. Mateuszkowi tez sie spodobal od razu chcial do niego wlazicSuper Kasiu!!! Gratuluje!
Ty to powinnaś mieć tytuł Super Kupującej hihi![]()

Aga uwaga godna pomysleniaKasia powinnas założyć wątek z poradami i okazjami ( oczywiście z podanym linkiem do aukcji ), nie miałybyśmy później problemów tylko kontrola co dziś polecasz do kupienia.... i ile kasy byśmy zaoszczędziły..
![]()

Ale w koncu pomyslicie ze mam jakies uklady z allegro:-):-)
No właśnie dzięki wielkie za to że jesteście bo kogo ja bym zapytała, żeby mnie nie wyśmiał?Efe taki kosz ma sluzyc temu zeby zapaszek kupki nie wydobywal sie z zuzytych pampersow. Ten sam efekt osiagniesz zawijajac je w zwykle jednorazowe reklamowkiDuzo tansze tyle ze moze mniej ekologiczne
Sporo jest takich rzeczy ktorzy natretni sprzedawcy probuja nam wcisnac ale Efe od czego masz nas, pytaj jakby co
Jeszcze trochę Kasiu, już bliżej niż dalejNie no dziewczynki dziekuje bardzo po prostu sie udalo. Mateuszkowi tez sie spodobal od razu chcial do niego wlazic
Teraz tylko czekac na Miloszka