reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam cieplutko i słonecznie:)

Właśnie zrobiłam spaghetti i je zjadam:). Pyszne.

Eeee..pewnie dziewczyny...z tymi kilogramami to spoko. Dzieciaki wszystko z nas wyssą:)...Oby....;-)

Mnie uratowała koleżanka przed takimi zbędnymi zakupami, jak byłam w pierwszej ciąży!
Dzięki niej nie kupiłam 20 szt body na rozmiar 62!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:

Pytaj Ewelina na forum! Są doświadczone mamusie i one zawsze pomogą! A według sprzedawcy w sklepie to wszystko co on sprzedaje jest niezbędne!

Dużo pomoże ci wątek Aneczki z wyprawką!!!!!!

No ja dziś zagadałam z sąsiadem co ma małe dziecko i zapytałam o zostawianie wózka na dole (toć nie będę taskać na 4 piętro!). A on właśnie tak robił, dziecko wraz ze spacerówką wnosił, bo kilka komentarzy słyszał jak zostawiali wózek koło drzwi od piwnicy. To już wiem że mnie sąsiedzi lubić nie będą i mam ich w d... .

Moj wozek przyjechal!!!!!!:-D:-D:-D:-DI jest super, smialo moge powiedziec ze kupilam nowy wozek:-D:-D:-D
Nie zaluje ani troche i wcale nie jest ciezki, wazy kolo 16kg tak jak opisywali:-)Super strasznie sie ciesze.
Deli na wyniki czeka sie chyba do popoludnia powinny byc w ten sam dzien.

reklama
Moj wozek przyjechal!!!!!!:-D:-D:-D:-DI jest super, smialo moge powiedziec ze kupilam nowy wozek:-D:-D:-D
Nie zaluje ani troche i wcale nie jest ciezki, wazy kolo 16kg tak jak opisywali:-)Super strasznie sie ciesze.
Deli na wyniki czeka sie chyba do popoludnia powinny byc w ten sam dzien.
Super Kasiu!!! Gratuluje!
Ty to powinnaś mieć tytuł Super Kupującej hihi:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry