Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajna hulajnoga,ja szukam takiej ale dla chłopcabyłam na zakupach, córka szaleje![]()
dla kogo?fajna hulajnoga,ja szukam takiej ale dla chłopca

dla siostrzeńcadla kogo?![]()
wiekszy wybór jest niestety dla dziewczynek, a starsza miała tą zwykłą metalową z małymi kółkami to szybko sie zepsuła i szkoda kasy...dla siostrzeńca

wiem,ze własnie dla dziewczynek jest większy wybórwiekszy wybór jest niestety dla dziewczynek, a starsza miała tą zwykłą metalową z małymi kółkami to szybko sie zepsuła i szkoda kasy...![]()
starsza tez woli rolki, śmiga już bardzo dobrze, tez bym chciała... ale niestety...wiem,ze własnie dla dziewczynek jest większy wybór
moje maja metalowe porządne i nic im sie z nimi nie dzieje,tylko juz dawno w odstawkę poszly,wolą zdecydowanie na rolkach jeździć,teraz musze starszej zmienić,bo te co ma ma koszmarne wiec szukam lepszych

my tez chcemy sobie potem rolki zakupićstarsza tez woli rolki, śmiga już bardzo dobrze, tez bym chciała... ale niestety...
Mój stwierdził że jak dojdę do siebie to on tez sobie kupi i wszyscy razem bedziemy smigać na rolkach![]()
My tez planujemy zakupić rolki :-) mamy gdzie jeździć późniejmy tez chcemy sobie potem rolki zakupić

.