reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nom mojemu ciągle powtarzam żeby się stąd wyprowadzić bo normalnie żyć się nie da. Trzeba przepłacać na miejscu, bo jechać gdzieś za daleko i dochodzą koszty paliwa więc się nie opłaca już. Paranoja jakaś. A o wyborze mogę zapomnieć. Dobrze że jest internet, bo bym zdziczała na maksa:eek:
Ja mam blisko wszędzie, ale przez to, że inne miasto brak mi tu znajomych :(
Więc jak na razie tez mała lipa ;/

reklama
Ja się dopatrzyłam że w gazecie dają płytkę z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży:laugh2: I muszę sobie kupić :tak:

poradnikzdrowie.pl

EFE ja sobie ta gazetke kupiłam w sobotę- NIE KUPUJ! W domu to nie do wykonania - chyba, że masz taka duzą piłke do ćwiczeń, poza tym mama prezentująca ćwiczenia to jakas fitnesówa, która w 9 m-cu wygląda tak jak ja w czwartym (brzuch - bo takich szczupłych bioder, ramion, nóg to ja nie miałam w życiu i tylko mi sie przykro zrobiło i poczułam się jak jakis zaniedbany wieloryb) i jeszcze jedno - tam jest pokazane, żeby robić brzuszki (takie pół leżące skośne) - ja teraz ledwo co leze na plecach a ta babka jest w 9 miesiącu - strata pieniędzy. A w gazecie głupotki....

EFE ja sobie ta gazetke kupiłam w sobotę- NIE KUPUJ! W domu to nie do wykonania - chyba, że masz taka duzą piłke do ćwiczeń, poza tym mama prezentująca ćwiczenia to jakas fitnesówa, która w 9 m-cu wygląda tak jak ja w czwartym (brzuch - bo takich szczupłych bioder, ramion, nóg to ja nie miałam w życiu i tylko mi sie przykro zrobiło i poczułam się jak jakis zaniedbany wieloryb) i jeszcze jedno - tam jest pokazane, żeby robić brzuszki (takie pół leżące skośne) - ja teraz ledwo co leze na plecach a ta babka jest w 9 miesiącu - strata pieniędzy. A w gazecie głupotki....
zgadzam sie,bo siostra mi ją przyniosła żebym sobie poogladala,jak dla mnie nic ciekawego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry