reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mam pytanko kupowałyście kiedyś meble w Jysk? Myślę o komodzie, bo pomimo porządków w szafie wcale więcej miejsca mi się nie zrobiło. I zastanawiam się nad czymś takim:
Komoda PARIS 6 szuflad kolor kawy - cena obecna: 475,- poprzednia: 549,- w JYSK
Ale to z płyty jest (no jak każde meble dzisiaj) i boję się że długo nie posłuży.

Efe
ja mam dla Karola komodę z Jyska biała ale ciezko mi rzec czy podobna choć szuflady właśnie tak wyglądają j w tej na zdjęciu - bez uchwytów, od 3 lat jest codziennie solidnie używana i nic się z nią nie dzieje - a przyznam że trochę się obawiałam bo to raczej taka tanizna w okleinie była...

reklama
Nadrobilam zaleglosci z calego dnia i juz nikogo nie ma.
Co do mebli z meblika ja sobie upatrzylam lozeczko w sklepie w moim miescie i zamierzam je kupic. Nie ma go na stronce. Jest ladne i ladnie wykonczone. Cena wcale nie powalajaca.

Walizka spakowana juz i jutro lece. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok i zeby mi podroz minela lekko i bez problemow.
Jak znajde chwile do poludnia to sie jeszcze odezwe. Rano musze jeszcze jechac z psem do fryzjera, bo juz brudny jest i mu goraco, zrobic zdjecia do dokumentow i spakowac mozliwie jak najlzejszy bagaz podreczny.

hej, ja wlasnie doczytalam i jestem na chwile:-)

spokojnej podrozy Mola:tak: pamietaj zeby sobie robic spacerki po samolocie co jakis czas, tak mi polozna radzila;-)i wez karte ciazy na wszelki wypadek ze soba
udanego pobytu, i przygotuj sie na deszcz:baffled:

Biore karte ciazy i zaswiadczenie lekarskie ze moge leciec bo jak bede wracala to juz mnie bedzie obowiazywalo:baffled:
Zastanawiam sie czy wziac kozaki ze soba. Jak myslisz? Bo w polsce nie nosze juz dawno kozakow.

fajne mialyscie tematy dzis, dziewczyny:tak:
Basia- ja tez mam malo miejsca w domu i nie wiem gdzie lozeczko wstawie, tez musze poprzestawiac:tak:

Efe- a ALICJA Ci sie podoba?dla mnie super brzmi dla dziewczynki:tak:

Aneczka- tez banan ma duzo potasu i ziemniaki tez, a moj do soku pomidorowego daje krople tabasko tylko ze on uwielbia i wypija litrami:rofl2:

Mola- kozaki raczej juz nie, ja swoje juz schowalam,
takie wiosenne butki wez i plaszczyk, ma byc mokro w tym tygodniu jutro tylko 13 stopni, no ale wiesz jak tu jest, nie zimno-raczej nieprzyjemnie

Kasia i Deli- trzymam kciuki za badanie glukozy:tak:
ja nie robilam i tak jak aniaso raczej miec nie bede bo nie jestem w grupie ryzyka,
probowalam zrobic prywatnie w PL ale bez skierowania od lekarza odmowili...
zrobilam cukier tylko i mam niski raczej,
myslicie ze to sie wiaze i to znaczy ze glukoze tez bym miala w normie???:confused2:
nie moge w internecie nic znalezc na ten temat...

reklama
Witam
Ja tez nie jestem w grupie ryzyka, jeśli chodzi o cukrzycę.Nie słodzę od dziecka, nie przepadam za słodyczami, nie mam napadów głodu i dylerki, ale gin powiedział, że dla pewności.Woli więcej sprawdzić, niż czegoś zaniedbać, w końcu ordynator i za jego rządów, położnictwo stanęło na nogi. Kobitki już nie uciekają po okolicznych placówkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry