reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja to czytam bardziej dla rozrywki, niż jako zalecenia. Słyszałam o tyk, że najgorsza jest skrajność. Masz rację Piwinia, stopniowo wprowadzać wszystko i obserwować.
tak jest chyba najlepiej bo wiemy po czym maluszek np. ma wzdęcia i boli go brzuszek
na szczęście moje dziewczynki nie miały kolek ani jakis większy kłopotów żołądkowych

Witam i ja:-)Wprost uwierzyc nie moge, Mati nie goraczkuje i ma sie bardzo dobrze:szok::szok:Nie wiem co to byl za jednorazowy skok temperatury:szok:Moze cos od brzuszka bo wczoraj z rana jesc nic nie chcial.
Miranda niestety nadal nie ma wynikow:no:Dlugo strasznie.
Aniaso nie powinnas miec problemow zeby w Polsce zrobic te wyniki wystarczy isc do labolatorium w ktorym mozna takie badanie zrobic prywatnie. U nas koszt to 15zl.
Jakubka strasznie sie ciesze ze u ciebie w porzadku i tak cos mi sie ten twoj wynik dziwny wydawal bo gdzies o normach czytalam. Wazne ze jest dobrze.
U nas sloneczko ale wiatr jednak troche wieje ale dzis ma byc cieplo to moze nie bedzie tak przeszkadzal. No i moja madrala moze dzis na dwor isc, wczoraj co chwila butki mi przynosil zeby mu ubrac i isc na dwor.
Milego dnia wszystkim zycze
A Miranda powodzenia na dzisiejszym usg i mam nadzieje ze wyniki bedziesz miec w porzadku:-D

dzięki kasia, jak wrócę to napiszę.
A co do badania cukru w polsce to zależy od laboratorium, nie które chcę mieć skierowanie, więc lepiej się upewnić czy nie trzeba najpierw do gina prywatnie. Ja w jednym lab. musiałam mieć skierowanie, ale znalazłam inne i nie robili problemu.

reklama
"Patrząc na tempo i sposób reakcji na oszustwa w czasie trwania konkursu,a także jego sprawne zamknięcie w wyznaczonym terminie:D to ogłoszenia wyników spodziewam się gdy dzieciaki już nam się odpielu****ą -to tak optymistycznie,bo realnie to prawdopodobnie wtedy kiedy nasze dzieciaki będą mieć swoje-i wtedy pieluszki będą jak znalazł...Nigdzie nie pisali kiedy ogłoszą wyniki,a więc legalnie mogą zrobić to i za pięćdziesiąt lat:)a wtedy może my owe pieluchy wykorzystamy"
Cytat z forum pampersa, niezly szum tam sie zrobil:sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry