reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien dobry ;-)
W przyszlym tygodniu bede u lekarza na badaniach to jeszcze raz zapytam o ta glukoze a jak nie to pod koniec maja bede w Polse wiec moze jakos tam sie uda zrobic :sorry:

reklama
dziwń dobry, witam majaam.
Super podejście lekarza.
wczoraj miałam mieć Usg i okazałao się ze przesunęli mi na dzisiaj, wysłali list z powiadomieniam, ale listu nie dostałam! Więc tylko oddałam krew na moją nieszczęsną tarczycę i poszłam do p. psycholozki. Czekam i liczę czas żeby zobaczyć małą, czy wszystko jest ok. A na cukier w czwartek. Nie wiem czy już nie mam cukrzycy, coś się dziwnie czuję...

Witaj aniaso. Super, zrób w Polsce, a w którym tyg.c. będziesz jak będzieszw Polsce.
O więcej się obudziło. A ja na chwilę do pracy, 3 tyg mnie nie widzieli a brzuszek urusł. Ciekawe co powiedzą?

Dien dobry

ja juz po porannym spacerku z psina, a teraz wcinam juz sniadanko :-)

wczoraj mialam wizyte u gin, i wbrew moim lekom i obawom wszystko u nas w porzadku :-) najbardziej sie bałam, co z ta moja szyjka sie dzieje :-( no i okazuje sie, ze jest bardzo dobrze :-D nic sie nie skraca, nie rozwiera :-D
no i moja panika odnosnie cukrzycy ciazowej tez troche przedwczesnie wybuchła :-) okazuje sie, ze po 1 godzinie (75g) norma jest do 180, czyli spokojnie sie mieszcze!!! :cool2:
uff... dziewczyny, nie wiece jaka ulge poczulam po tej wizycie.
Odzylam :-D

Wiem,że to jeszcze za wcześnie, ale czytam sobie na Kwietniówkach o diecie mam karmiących i usmiecham się sama do siebie.

dziewczyny, wy walczyłyście z bólem głowy wcześniej, ja dziś zaczynam. w górach halny-dziwne, bo zawsze bolało mnie przed(pogodynka;-))

reklama
Wiem,że to jeszcze za wcześnie, ale czytam sobie na Kwietniówkach o diecie mam karmiących i usmiecham się sama do siebie.

dziewczyny, wy walczyłyście z bólem głowy wcześniej, ja dziś zaczynam. w górach halny-dziwne, bo zawsze bolało mnie przed(pogodynka;-))
ja bóle głowy mam od poczatku ciąży i tez tak reaguje,szczególnie jak wieje halny

a co diety potem,ja na początku zawsze pewne rzeczy eliminuje z niej a potem stopniowo wprowadzam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry