no niestety bo u nas remont jest zawsze po 18 do późnego wieczora,bo mąż robi po pracy i niestety tak to w praniu wychodzi plus weekendy dlatego sie przeciąga,a robotników nie bioreOj to sprasznie długo będziecie się męczyć z remontem :-(
reklama
mimian
Fanka BB :)
witam nowa sierpniówke na forum
Chciałam serdecznie przywitać wszystkie sierpniowe mamyi dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam
mój termin to ok. 10 sierpień
)))) i już wiemy że jest to chłopiec
)) jestem przeszczęśliwa ale też pełna obaw... pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje że będziemy mogły na siebie liczyć w tych miesiącach oczekiwania
![]()
Witamy serdecznie:-) i gratulujemy synka:-)
Na pewno miło spędzisz z nami czas
witaj na sierpniówkach i gratuluje synkaChciałam serdecznie przywitać wszystkie sierpniowe mamyi dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam
)) jestem przeszczęśliwa ale też pełna obaw... pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje że będziemy mogły na siebie liczyć w tych miesiącach oczekiwania
![]()
witaj!Chciałam serdecznie przywitać wszystkie sierpniowe mamyi dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam
![]()
nam tu wszystkim jest dobrze i możemy na siebie liczyć:-) prawda dziewczyny?:-) więc i Tobie tu się spodoba
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Co do koloru to ja się nie wypowiadam. Marzy mi się własny kąt który pomaluje na fajne kolory ale na to muszę jeszcze poczekać. Ja się wprowadzaliśmy wszystko zostało pomalowane na biało i tak zostanie do wyprowadzki.
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Dzien dobry wszystkim.
Widze ze temat remonciku,jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny
ja na pewno eraz bym sie na remont nie zdecydowała zanerwomwa jestem
.
Widze ze temat remonciku,jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny
ja na pewno eraz bym sie na remont nie zdecydowała zanerwomwa jestem
.no niestety bo u nas remont jest zawsze po 18 do późnego wieczora,bo mąż robi po pracy i niestety tak to w praniu wychodzi plus weekendy dlatego sie przeciąga,a robotników nie biore
trzymam kciuki żeby się szybko skończył jednak
witaj!
nam tu wszystkim jest dobrze i możemy na siebie liczyć:-) prawda dziewczyny?:-) więc i Tobie tu się spodoba
Dokładnie :-):-):-)
reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
Ewelinko cieszę się że ci wyszło
spróbuj następnym razem z jabłuszkami w środku biszkoptu pychotka
spróbuj następnym razem z jabłuszkami w środku biszkoptu pychotka
Podziel się: