Mika75
Fanka BB :)
ja też ostatnio mam taką skleroze że szokW sumie to juz nie, nawet sie smieje ze z kazdym centymetrem ubywa mi mózgu
Dziewczyny swietne te kawaly![]()

jakby mózg był w podbrzuszu miałabym wytłumaczenie że to przez dzidzie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też ostatnio mam taką skleroze że szokW sumie to juz nie, nawet sie smieje ze z kazdym centymetrem ubywa mi mózgu
Dziewczyny swietne te kawaly![]()

jakby mózg był w podbrzuszu miałabym wytłumaczenie że to przez dzidzie 

już nie mam co robić czytać mi się nie chce krzyżówki już wszystkie rozwiązałam.Teraz tylko komp został-ale nie chce tak długo przy nim siedzieć.Masakra jakaś ta pogoda mnie dobija brak słońca wiatr wieje brrrr
sama w domku to napewno nudno... ja zawsze mam co robić... choć czasem sił brakDziewczyny ja zaraz się zanudzęjuż nie mam co robić czytać mi się nie chce krzyżówki już wszystkie rozwiązałam.Teraz tylko komp został-ale nie chce tak długo przy nim siedzieć.Masakra jakaś ta pogoda mnie dobija brak słońca wiatr wieje brrrr
![]()

zgadzam siesama w domku to napewno nudno... ja zawsze mam co robić... choć czasem sił brak![]()
No to jest myśl jutro kupie jakiś album i powklejam zdjęcia bo mam ich tyle w pudełku nie poukładanych a tak w końcu będzie można je pooglądać po koleizgadzam sie
ja od jakiegoś czasu zbieram sie za wybranie zdjec do albumu,zeby wywołać i jakoś zebrac sie nie moge