reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam!

widze,że poprawiacie sobie nastroje kawałami :)dobre są :)
a ja mam nawet dość dobry humor ,bo udało mi się dostać do rehabilitanta.oczywiście nie było to takie proste bo zamieszana była w to kupa znajomych.ale udało się poznajomości i nie musiałam czekać na termin do listopada.a więc od 18.05 zaczynam masaże i jakieś lampy no i może wreszcie głowa i szyja przestanie boleć.:)

hmmm ale tu sie pusto zrobiło:)
hmmm padam z nóg bo mimo że po znajomości to wysiedziałam się w tym ośrodku od 8 do 12.
ide jakiś obiadek zmontować:)
buziaki:)

Dziewczyny ja zaraz się zanudzę:baffled: już nie mam co robić czytać mi się nie chce krzyżówki już wszystkie rozwiązałam.Teraz tylko komp został-ale nie chce tak długo przy nim siedzieć.Masakra jakaś ta pogoda mnie dobija brak słońca wiatr wieje brrrr:dry:

Dziewczyny ja zaraz się zanudzę:baffled: już nie mam co robić czytać mi się nie chce krzyżówki już wszystkie rozwiązałam.Teraz tylko komp został-ale nie chce tak długo przy nim siedzieć.Masakra jakaś ta pogoda mnie dobija brak słońca wiatr wieje brrrr:dry:
sama w domku to napewno nudno... ja zawsze mam co robić... choć czasem sił brak :baffled:

Tak samej to taka dolina że masakra,teściowa gdzieś łazi rzadko do mnie zagląda.
No jutro wizyta i mam nadzieje że same dobre wieści będą i będę mogła już coś troszeczke porobić:tak:

reklama
o raju o zdjęciach się nie wypowiadam mam po pudełkach młodego fotki z ostatnich 4 lat!!
i jakoś co się zbiorę do układania to jakoś nie wychodzi a powinnam się za to wziąć bo im później tym gorzej!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry