reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak Aniu a już nie długo dojdą kolejne zdjęcia dzidzi!!
A ja dostałam znowu ciuszki i nie mam gdzie je poukładać!!!Ja już mężowi kolejną szafkę zabrałam i została mu tylko jedna!He he!Nowe szafki by się przydały!:dry:

reklama
ja chce wywołać bo robie dziewczynką albumik taki scrapbookowy,tylko jak na razie mam wycięty szablon na niego i dalej jestem w lesie,dlatego musze te fotki powybierac,ale moze poczekam do po komunii,bo tam tez bedzie pełno fotek do wywyłania
a zamówiłam u kolezanki albumik komunijny,bo moja uwielbia takie real albumy,tu okładka tylko

ja chce wywołać bo robie dziewczynką albumik taki scrapbookowy,tylko jak na razie mam wycięty szablon na niego i dalej jestem w lesie,dlatego musze te fotki powybierac,ale moze poczekam do po komunii,bo tam tez bedzie pełno fotek do wywyłania
a zamówiłam u kolezanki albumik komunijny,bo moja uwielbia takie real albumy,tu okładka tylko
okładka sliczna :-D
a zdjęc po komunii pewnie sporo bedzie...
macie jednego fotografa co bedzie robił wszystkim zdjęcia? w kosciele?

okładka sliczna :-D
a zdjęc po komunii pewnie sporo bedzie...
macie jednego fotografa co bedzie robił wszystkim zdjęcia? w kosciele?
można powiedziec,że nawet kilku,bo mamy zamowioną książeczke ze zdjeć i kamerzyste,który tez bedzie robił zdjecia ,a oprócz tego szwagier ma mi porobic zdjęcia swoja lustrzanką,bo ja pewno nie dam rady biegac po kościele

można powiedziec,że nawet kilku,bo mamy zamowioną książeczke ze zdjeć i kamerzyste,który tez bedzie robił zdjecia ,a oprócz tego szwagier ma mi porobic zdjęcia swoja lustrzanką,bo ja pewno nie dam rady biegac po kościele
u nas bedzie 1 fotograf i jeden kamerzysta a samemu nie wolno robić zdjęc by nie rozpraszać dzieci ;-)

Juz mi troche lepiej maz dotarl na miejsce ma tam ponoc silownie, basen, osobny pokoj nawet:szok::szok: Wieczorem do niego zadzwonie i sie dowiem wszystkiego. I kurde mandat zarobil niestety za zbyt powolna jazde:szok::szok:Zastanawiali sie jak przejechac przez te Francje, na szczescie we trzech sie zlozyli.
Piwonia sliczny album corka bedzie zadowolona. I pomyslec ze za rok to samo mnie czeka:szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry