reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzien doberek
witam sie
my bylismy na weekend w dublinie na wspanialej wycieczce w doborowym towarzystwie ale niestety po powrocie w poniedzialek wyladowalam w szpitalu z krwawieniem i skurczami
dali mi srodki na krwawienie i zrobili ktg i zbadali ginekologicznie rozwarcia nie ma ale zostawili mnie do dzi i wlasnie wrocilam bo bali sie tych skurczy
dostalam 2 dawni sterydow na rozwoj pluc u malenstwa gdyby doszlo do porodu....odstawili mi aspiryne....
na razie jest ok....mam duzo lezec i odpoczywac:)
Aga uwazaj na siebie! Moze odpusc soie tak aktywne spedzanie czasu...

No szlak mnie zaraz trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co chwila prąd odłączają!Teściowa całą ciepłą wode zużyła i nie mam jak się wykąpać a w bojlerze zanim się zagrzeje to wieki miną!!!a w dodatku nie mam jak wody zagrzać bo gaz mi się właśnie skończył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

dzien doberek
witam sie
my bylismy na weekend w dublinie na wspanialej wycieczce w doborowym towarzystwie ale niestety po powrocie w poniedzialek wyladowalam w szpitalu z krwawieniem i skurczami
dali mi srodki na krwawienie i zrobili ktg i zbadali ginekologicznie rozwarcia nie ma ale zostawili mnie do dzi i wlasnie wrocilam bo bali sie tych skurczy
dostalam 2 dawni sterydow na rozwoj pluc u malenstwa gdyby doszlo do porodu....odstawili mi aspiryne....
na razie jest ok....mam duzo lezec i odpoczywac:)
oj to faktycznie, strachu sie najadłaś, teraz tylko spokój i odpoczywaj ile sie da, do szczęsliwego konca, a my trzymamy kciuki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry