reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja szybko smaże dzieciakom gofry i sprzedaje z ekwipunkiem do siostry i ide na zebranie,mam nadzieje,ze nie potrwa za długo,bo dzisiaj cos brzuch mnie pobolewa:baffled:

Ja przed ciążą byłam u okulistki ale do dobrych lekarzy to ja jej nie zaliczam. Na zwykłych badaniach już wtedy wyszło, że mam lekkie wahania na "-" znowu:wściekła/y:

Za to jeszcze rozmawiałam kiedyś z ginekolog, która miała przypadek ciężarnej świeżo po zabiegu korekcji wzroku i dużo konsultowała się z lekarzami z kliniki w Katowicach (ja tam miałam zabieg) i laska rodziła naturalnie bez przeszkód.

Efe ja tez w Katosach miałam, jakies 3-4 lata temu- tam dokładnie wszystko badają i zawsze tylko zwykła krótkowzroczność nic poza tym wiec ja nawet nie mysle o cc.

a teraz byłam u takiego zwykłego okulisty na kilku badaniach

Niestety w ciazy tak bywa ze wzok sie pogarsza a jesli ktos ma wade to tym bardziej, tez jestem krotkowidzem i poczekam z wizyta do po porodzie. Mam spora wade minus 5 w jednym minus 3,5 w drugim i rodzilam normalnie. I to prawda ze teraz tylko zagrozenie odklejeniem sie siatkowki traktuja ciaze przez cc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry