reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no właśnie Kasia - mąż albo jego kolega się zameldunkowali u Ciebie?

aaa Efe i mówili mi tez w klinice ze po takim zabiegu przy porodzie tez moze cos sie pogorszyc od wysiłku - na pewno ślepia są ważne wtedy wiem, że niektóre babki jak nie zamknęły oczu podczas parcia to później całe czerwone i z żyłkami na wierzchu są....

reklama
Nie Malbertka nadal nie mam wiadomosci, glowa mnie juz od tego boli, nerwy na skraju. Tlumacze sobie ze pewnie komorka mu zdechla to zostawil tam gdzie spia a to 12km od miejsca pracy. Nie wiem do ktorej pracuja wiec pozostaje nadal czekac. :baffled::baffled:

czekać ale na spokojnie...
jak Mati?
Czekam tylko spokoju brakuje. Mati tak sobie jak ja jutro mam zdecydowac czy jest lepiej po jednym dniu??Teraz drugi raz spi wymeczony nocka, nie chce znow jesc. Mam nadzieje ze choc noc bedzie troche spokojniejsza.

pracują pewnie długo - bo po to przciez pojechali...takze luzik byle do wieczora a wieczorem Go opierdzielisz :-D i bedzie spoksik:tak:
A na to juz jestem nastawiona. lepiej zeby mial powazne usprawiedliwienie

Wpadam się przywitać Dziewczynki bo już wróciliśmy ze Słowacji :-)
Było cudownie, ale na weselu zatańczyłam może ze 3 tańce a nogi spuchnięte miałam że szok :baffled:

Och pojadłam aż miło. Mój się śmieje, że fajnie wygląda taki grubasek wcinający coś co mu smakuje.
Izabela piłam 50g i powiem ci nic złego. Byłam tak nastawiona, że to od razu na wymioty mnie weźmie a tu nic! Aż w szoku byłam.

Melberetka ja miałam w 2004roku ten zabieg. I mówili, że z porodem nie powinnam mieć problemów, bo przebadali mi oczy jak nikt dotychczas. Astygmatyzm znaleźli nawet, który skorygowali, choć żaden okulista nie zauważył (a to przecież też się koryguje okularami i specjalnymi szkłami kontaktowymi?!).
No ale mi też w domu ciągle mówili, że będę miała cesarkę, bo siostra mojego taty po porodzie naturalnym miała straszny skok wady w ciągu 3 miesięcy od porodu. Teraz nosi denka od butelek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry