reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to Efe czekam na to obiecane slonko.
Ja milo glukozy nie wspominam moze dlatego kiepski wynik mi wyszedl:baffled::baffled:
A ja po to jeszcze kanapkę zjadłam i zagryzłam wielką drożdżówkę z dżemem i kruszonką. A teraz czekolady mi się wciągnęło z pół tabliczki:cool2:
A najśmieszniejsze, że przed ciążą słodycze mogły leżeć i nietknęłam:dry:

reklama
Och pojadłam aż miło. Mój się śmieje, że fajnie wygląda taki grubasek wcinający coś co mu smakuje.
Izabela piłam 50g i powiem ci nic złego. Byłam tak nastawiona, że to od razu na wymioty mnie weźmie a tu nic! Aż w szoku byłam.

Melberetka ja miałam w 2004roku ten zabieg. I mówili, że z porodem nie powinnam mieć problemów, bo przebadali mi oczy jak nikt dotychczas. Astygmatyzm znaleźli nawet, który skorygowali, choć żaden okulista nie zauważył (a to przecież też się koryguje okularami i specjalnymi szkłami kontaktowymi?!).
No ale mi też w domu ciągle mówili, że będę miała cesarkę, bo siostra mojego taty po porodzie naturalnym miała straszny skok wady w ciągu 3 miesięcy od porodu. Teraz nosi denka od butelek.
ja też nie wspominam źle tego badania, ale może dlatego, że dodałam cytrynę ;-)

a jak piłyście 75g glukozy, to przestrzegałyście 3 dniowej diety?
co można wtedy jeść, a z czego zrezygnować?
czytałam na necie i ta dieta jest nieźle okrojona :szok:

Ja jadłam wszystko co bym jadła normalnie bez badania. Dopiero jak odbiore wynik jutro to się wezmę za dietkę (o ile wynik będzie kiepski). Jak nie to olewam. I nigdy więcej nie dam się zastraszyć w kolejce tylko będę się wpychać "na brzuch" a co?! Zawsze siedziałam jak idiotka to dziś sobie odbębniłam. :cool2:

reklama
Dobre wiesci, tak jak mowilam zapomnial PIN i datego nie mogl komorki uruchomic. Juz mi lepiej, o niebo:-D:-D:-D
Teraz jeszcze wykurowac malego i bedzie git:-)
Robote ma lekka jest zadowolony a dzis z tej firmy przyszla umowa na rok:szok::szok:Takze bedziemy musieli zadecydowac Polska czy praca za granica

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry