reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie no Gosiu pewnie ze sie da, wszystko da dzieci musimy myslec o ich przyszlosci. Zreszta to nie na stale tylko na rok, moze dwa, zobaczymy.
Maly wlasnie wstal z okropna goraczka ze 40 stopni chyba mial:szok::szok:Biedak az nie mogl wstac z lozka dopiero jak nurofen zadzialal to wstal i sie bawi.
Kiepska noc przed nami, chyba ze po 2 dawce klacidu troche sie ta goraczka uspokoi
Gratki za 7 kwadracik

Witam!
Widze Kasiu ze maly znowu chory,niedobrze....
U mnie Gosi juz przeszlo,ale na mnie niestety....wrr....dzis myslalam ze pojde do lekarza a tu sie okazuje ze zaden po poludniu nie przyjmuje....masakra....:baffled:
Ale jutro do gina ide tomoze ona mi cos zaaplikuje,bo rano to cienkim glosem gadam...hi,hi...no i gardlo boli.....ze o glowie nie wspomne......a dzis na dokladke kaszlisko jakis sie przyplatal....wrrr....:sorry2: no i nie moge kaszlec bo brzusio mi sie caly trzesie....:-D

Hej dziewczyny jestem po wizycie i jest już lepiej:-D:-D:-D szyjka troche krótka ale ogólnie jest ok!!!!!!!!!!!!!!!!!mam się oszczędzać ale już nie musze tyle leżeć:-D:-D:-D:-D mykam bo jestem u mamy.Zaraz na zakupki jade.

A Gosiu ano mam, nikomu nie zycze:no::no:
Malinka cudne wiesci, tylko nie przesadz:tak::tak:
Anet gin nawet antybiotyk moze przepisac takze spoko powinien ci cos dac.

reklama
No to fajnie nie bede musiala do rodzinnego biegac.....
Chcialabym poznac jutro plec dzidzi,ale po ostatniej wizycie jakos sie nie nastawiam zbytnio....a fajnie by bylo juz wiedziec,bo chyba tylkom ja zostalam w niewiedzy.....:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry