Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj nie tylko ty Mika nie wie, Aga Irl i majaam bodajze. Podejrzyj liste aneczki zdziwisz sie ile jeszcze nie wiem. Ale licze na to ze jutro sie dowieszNo to fajnie nie bede musiala do rodzinnego biegac.....
Chcialabym poznac jutro plec dzidzi,ale po ostatniej wizycie jakos sie nie nastawiam zbytnio....a fajnie by bylo juz wiedziec,bo chyba tylkom ja zostalam w niewiedzy.....![]()

w niedziele już wraca?;-)Oj nie tylko ty Mika nie wie, Aga Irl i majaam bodajze. Podejrzyj liste aneczki zdziwisz sie ile jeszcze nie wiem. Ale licze na to ze jutro sie dowiesz
Mika oby do niedzieli;-);-)
Nie Mika gluptasku, ty oby do niedzieli po komunii juz tak nie bedziesz po zebraniach latacw niedziele już wraca?;-)

;-)aaaaaaaaa no tak sory zakręcona jestem jak słoik na zimeNie Mika gluptasku, ty oby do niedzieli po komunii juz tak nie bedziesz po zebraniach latac;-)

Oj nie tylko ty Mika nie wie, Aga Irl i majaam bodajze. Podejrzyj liste aneczki zdziwisz sie ile jeszcze nie wiem. Ale licze na to ze jutro sie dowiesz
Mika oby do niedzieli;-);-)

fajnie masz a ja nastepna próba w polowie maja dopieroNo Kasia rzeczywiscie jest nas jeszcze pare,a myslalam ze sama zostalam....hi,hi....ciekawe co jutro ujrze.....![]()