reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dobre wiesci, tak jak mowilam zapomnial PIN i datego nie mogl komorki uruchomic. Juz mi lepiej, o niebo:-D:-D:-D
Teraz jeszcze wykurowac malego i bedzie git:-)
Robote ma lekka jest zadowolony a dzis z tej firmy przyszla umowa na rok:szok::szok:Takze bedziemy musieli zadecydowac Polska czy praca za granica
Kasiu to super! A ty się tak martwiłaś o niego. A tu takie wieści! Gratuluje!

reklama
Dobre wiesci, tak jak mowilam zapomnial PIN i datego nie mogl komorki uruchomic. Juz mi lepiej, o niebo:-D:-D:-D
Teraz jeszcze wykurowac malego i bedzie git:-)
Robote ma lekka jest zadowolony a dzis z tej firmy przyszla umowa na rok:szok::szok:Takze bedziemy musieli zadecydowac Polska czy praca za granica

Oj ciesze sie ze jest git.
A z ta umowa to niby dobrze ale ciezki orzech do zgryzienia taka rozłaka:confused:.Zycze trafnej decyzji bo ja bym chyba sie nie potrafiła zdecydowc.

No dziewczyny odrazu mi lepiej, ale opieprz dostal i obiecal ze sie nie powtorzy:tak::tak:
Motyl umowa na rok ale z przerwami. Praca miesiac tydzien w domu, np. albo praca 2 msc i 2 tyg w domu.
Jak wroci to rozwazymy bo ciezko wyzyc z Polskiej pensji

Tym fajniej jak mu dają tyle wolnego. Mąż koleżanki pracuje 4 tyg. i 2 tyg. jest w domu ale w Norwegii. Od 2 lat sprawdza im się ten układ. Ona nawet po 2 latach wychowawczego wróciła do pracy.

Ps. Jak teraz zaczęło wiać to porażka ale słonko nadal świeci.

reklama
Kasiu, i widzisz, po co byly te nerwy ;-) dobrze, ze wszystko w porzadku. Umowa na rok - to dlugo. Wiem o czym mowie, bo ja przez 2 lata bylam w Anglii a moj maz w Polsce. Na szczescie dla nas, moja praca pozwalala na czeste, co najmniej co 2 tygodnie, wizyty w Polsce. A i tak bylo ciezko. Trzymam kciuki, zeby u Was bylo OK. Taka rozlaka jst trudna...

Aga_irlandia - uwazaj na siebie kobieto!!! a zdjecie fajne ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry