reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ok,ja tez wierze w to co tam pisze i z nikim nie mam zamiaru sie sprzeczac,bo to nie mój wymysł tylko jakiegoś glupola u mnie ,który juz mi cos wspomina o tym
dlatego poczekam do rozwiązania i zobacze,bo tak to ja se tez moge mówic,ja co najwyżej im potem moge powiedziec,ze mnie jeszcze to nie obowiazuje

No Efe o to mi chodzi nie znam sie na tych kruczkach prawnych, wiem tylko ze zaswiadczenie od 1 listopada
Kasiu i nic więcej wiedzieć nie musisz. Wiesz najważniejsze. Po prostu nie rozumiem siania paniki. A już tym bardziej dostarczania zaświadczeń przed wejściem w życie przepisu. Chyba że kobieta sama dostarczyła do MOPS takie zaświadczenie (i jako strona ma do tego prawo), no i jakaś babka przyjęła, bo nie może odmówić. Możesz dostarczać do urzędu co chcesz tak na prawdę nawet listy miłosne. I muszą przyjąć.

Kasiu i nic więcej wiedzieć nie musisz. Wiesz najważniejsze. Po prostu nie rozumiem siania paniki. A już tym bardziej dostarczania zaświadczeń przed wejściem w życie przepisu. Chyba że kobieta sama dostarczyła do MOPS takie zaświadczenie (i jako strona ma do tego prawo), no i jakaś babka przyjęła, bo nie może odmówić. Możesz dostarczać do urzędu co chcesz tak na prawdę nawet listy miłosne. I muszą przyjąć.
moze dlatego u nas te chore panie mówią,ze trzeba,ja poderzewam,ze ta pani niewie dokładnie ,ze ja rodze przed listopadem i moze dlatego tak powiedziała

moze dlatego u nas te chore panie mówią,ze trzeba,ja poderzewam,ze ta pani niewie dokładnie ,ze ja rodze przed listopadem i moze dlatego tak powiedziała
Dokładnie dlatego odpuśćmy sobie, bo to nie ma sensu się podniecać.
Urzędnik ma obowiązek informacji ale w konsekwencji rozpatruje każdy przypadek indywidualnie i tyle.

reklama
ja sie juz pożegnam ,ide pod prysznic i na małe conieco
miłego wieczorku i Dobranoc
oby Kasia nocka była spokojna,ja tez bym chciała,zeby było w nocy spokojnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry