reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kasiu - życzę spokojnej nocki oby leki zadziałały i Mateusz i \ty żebyście się nei męczyli!!!
Aga Irl - Ty dbaj o siebie!!! to nie brzmi dobrze te skurcze i krwawienia...a czy mi sie wydaje czy Majaam nie było dawno?

No mi się też tak wydaje Basiu :/
Oki idę się myć i może Hausika na AXN obejrzę.
Miłego wieczorka.
Oby nikogo nie zwiał, bo u nas wiatr jak przy sztormie!
Do jutra!

Dzieki dziewczyny i wam tez spokojnej nocy zycze. Oby te noc spokojniej przespal bo padne:angry::angry:
Piwonia spoko przynajmniej pogadac bylo o czym, zycze ci zeby coreczka zdrowa byla.
Basiu majaam ostatnio byla 28 kwietnia, faktycznie cisza z jej strony:tak::tak:
Dobranoc

hej dziewczynki:-)

wpadlam na chwile wieczorowa pora, dziwne bo dzis jakas aktywna jestem, bobo zreszta tez:tak:chyba za duzo kawy na niskie cisnienie wypilam:tak:w pracy dzis
albo zelazo co biore dodatkowo zaczyna dzialac;-) a propos-dzieki za wszystkie rady co do anemii, jestescie kochane!

Aga Ir- uwazaj na siebie, mam nadzieje ze to tylko tak groznie wyglada!
Kasia-oby sie Mateuszkowi poprawilo:zawstydzona/y:
Spokojnej nocy zycze
bo juz wszystkie widze spicie!

dzień dobry dziewczyny:-):-):-)
zamiast pospać do 6,30 to ja już o 5 na nogach:baffled:
koszmary jakieś miałam d tego siku mi się zachciało :baffled:a jak próbowałam zasnąć to mała koparka zaczęła swoją aktywność:wściekła/y::baffled::baffled:
dziś idę na badania, i na tą glukozę też nie wiem jak wytrzymam ok 3 godzin :szok:skoro już jestem głodna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na dworze apokalipsa:baffled: wieje jakby to późna jesień była, zimno i paskudnie, dobrze że jeszcze do tego ulewy nie ma:baffled:
:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)
Aneczka mniue wczoraj tak koszmary męczyły że prawie całą noc nie przespałam a jak do pracy trzeba wstać to najlepszy sen chwyta :-( A podczas badania na glukozę u Ciebie można chodzić czy proszą aby murem siedzieć ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry