Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko niewiem czy to bedzie możliwe,ale bede uwazac i starac sie wiecej odpoczywacNo to że musisz odpocząć i się nie przemęczać tak nie budzi wątpliwości.
witamyDzień dobry Miranada![]()
Musi być możliwe. Twoje Maleństwo i twój organizm mówią ZWOLNIJ i posłuchaj proszę.tylko niewiem czy to bedzie możliwe,ale bede uwazac i starac sie wiecej odpoczywac
Ha! Ja ją pytam co ją widzę i ona twardo mówi, że nic, tylko mam być. Ale nie pojawię się z pustymi rękoma. Chyba kupię jakiś łańcuszek czy kolczyki, bo co innego można?Efe jak nie masz pomyslu to moze zapytaj mamy co jest potrzebne![]()

ja na chrzciny kupowałam dla dziewczynek złote łańcuszki z małym serduszkiem,a oprócz tego w zalezności ile dzieciątko ma lat lub miesięcy jakis drobiazg do tego,ostatnio był to wielki pluszowy miś taki puchatn,ze niechciało sie go oddawacCholipka ja szukam prezentu na chrzciny do koleżanki. Będę chrzestną i chce coś ładnego kupić ale nie mam pomysłu. :-( Co taki maluszek by chciał![]()
No ja chyba też tak zrobię. Coś na pamiątkę i coś dla dziecka.ja na chrzciny kupowałam dla dziewczynek złote łańcuszki z małym serduszkiem,a oprócz tego w zalezności ile dzieciątko ma lat lub miesięcy jakis drobiazg do tego,ostatnio był to wielki pluszowy miś taki puchatn,ze niechciało sie go oddawac