Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mnie im bliżej tym bardziej nerwy biorąwitaj Mika
ja tez bym chciała,zeby było po,ale ja jeszcze tydzień czasu mam

nie dziwie sie,do mnie tez wiele dotarło po wczorajszym zebraniua mnie im bliżej tym bardziej nerwy biorą![]()
a pomysleć że przede mną jeszcze 2 takie przygotowania....U mnie im bliżej tym bardziej jest mito obojetne...Niech się dzieje co chce ja już sił nie mam na nerwy![]()

no to niezły wydatek dla chrzestnej. Potem komunia, bierzmowanie, ślub...Denerwuje mnie nieco takie podejście-pieniężno- okiekuńcze. Dawniej się takich prezentów nie robiło.Efe u nas na przykład jest taki zwyczaj, że chrzestna kupuje całą wyprawkę dla maluszka. Wszystkie ciuszki łącznie z pampersami, becikiem, sukieneczką a chrzestny płaci za chrzest i kupuje złoty łańcuszek ze szkaplerzem..![]()
dokładnie,ja tez tak mam,nastepną mam juz za 2 lataa pomysleć że przede mną jeszcze 2 takie przygotowania....![]()
zgadzam sie,dlatego u nas każdy kupuje to na co go stac i nikt nie wymaga i nie ma pretensjino to niezły wydatek dla chrzestnej. Potem komunia, bierzmowanie, ślub...Denerwuje mnie nieco takie podejście-pieniężno- okiekuńcze. Dawniej się takich prezentów nie robiło.