reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika, Iwonka następne komunie to z palcem w nosie urządzicie, bo to nie będzie wasz pierwszy raz.
Aga p. ja już becik kupiłam do chrztu dla małej ale przez internet i czekam na przesyłkę. Normalnie dzisiaj zadzwonie do laski z krzykiem!

Mika, Iwonka następne komunie to z palcem w nosie urządzicie, bo to nie będzie wasz pierwszy raz.
Aga p. ja już becik kupiłam do chrztu dla małej ale przez internet i czekam na przesyłkę. Normalnie dzisiaj zadzwonie do laski z krzykiem!
no niewiem,za 2 lata mam większą komunie i w innym miejscu napewno,bo juz mam kłopoty,ale jakos teraz juz damy rade

witam:-)

dziś mam 2h u kosmetyczki wieczorem a jutro odstawiamy dzieciaki na cały weekend i sruuu na 18stke, jak mi się nie chce!!!!!!!!!!!:no::no: 3 dni myślałam jak się wymigać ale chyba sumienie mi nie pozwala i się sprężyłam i pojade. trudno

witam:-)

dziś mam 2h u kosmetyczki wieczorem a jutro odstawiamy dzieciaki na cały weekend i sruuu na 18stke, jak mi się nie chce!!!!!!!!!!!:no::no: 3 dni myślałam jak się wymigać ale chyba sumienie mi nie pozwala i się sprężyłam i pojade. trudno
witaj

a czemu Ci sie nie chce? odpoczniesz bez dzieci :tak:

Tak niedługo po komuni ,będą chrzciny ...Impreza za imprezą.U mnie potem będzie długa przerwa ,bo między Dominikiem a Alicją będzie 9 lat róznicy.A do tego z chłopcem jest inaczej jak z dziewczynką.

Mika impreza na 18 ale wczesniej 2h jazda samochodem i co ja biedna zrobię jak o 21 będę już aut? ani potanczyć bo w klapkach jade itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry