reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika to Tobie wydaje się ,że brzuch Ci rośnia a mnie ,że cała rosne a brzuch jak był mały tak jest...To jest najgorsze no i oczywiscie waga co dzień to troszke więcej,zresztą już Sempe nażaliłam się:angry:

Wiam moje kochane Gadulińskie:)

Wreszcie słonko zaświeciło:) w stolicy,ale jeszcze chłodek...

Ha! Sukcessss:). Wreszcie zdecydowałam sie na szpital,w którym chce rodzic. pcja jest taka. Jeśli poród bedzie przebiegał powoli i zdąże dojechać do Wołomina, to bede tam rodzić z mim ginem,który jest też położnikiem. Ale jeśli bym nie zdążyła to na pewno Inflancka:). Włąśnie tam sie zapisaliśmy do szkoły rodzenia:)

A jakie są Wasze decyzje. Chodzicie już do szkoły rodzenia?

MIKA BRZUSZEK DOPIERO ROSNIE APOGEUM OSIAGNIE W 9tym miesiacu.
Nieoficjalnie dowiedzialam sie z ze wyniki konkursu maja byc jeszcze w tym tygodniu, ale z tego co czytalam na forum pampersa to jest znikoma nadzieja na wygrannnnnie cokolwie. Po blizszym zapoznaniu sie z regulaminem okazuje sie ze ze 150zdjec bedzie wybierane tylko 50 i tyle bedzie nagrodzonych.

Witam.Tutaj jak zwykle ruch jak w sobote na targu
Widzie ze przygotowania do komuni poełna para:tak:,oj nie zazdroszcze tego galimatiasu ,ale samego przezycia tej uroczystosci z dzieckiem to tak:blink:.

Zycze duzo sił i cierpliwosci:-)

Mika to Tobie wydaje się ,że brzuch Ci rośnia a mnie ,że cała rosne a brzuch jak był mały tak jest...To jest najgorsze no i oczywiscie waga co dzień to troszke więcej,zresztą już Sempe nażaliłam się:angry:
ja też rosne cała!!! dosłownie cała.. jeszcze 3 miesiące i tendencja będzie raczej spadkowa co mnie pociesza najbardziej:-):-):-):-):-)

Natt ja na razie mam na głowie komunie a potem się zastanowie może pójde do szkły rodzenia,bo z pierwszym tez chodziłam i byłam zadowolona .Głównie chodzi mi o to żeby się troszkę rozruszać przed porodem i może wtedy tylko nie nabiore kurde:-(A co do szpitala to już na samym początku się zdecydowałam na oddalony o 20 km od Zielonej góry szpital.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry