reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ostatnio dla polepszenia humoru poczytałam sobie na czerwcówkach i lipcówkach ile one ważą i co tylko se pogorszyłam humor bo z wagą 80 kg była tylko jedna a reszta mniej ważyła a one już bliziutko rozwiązania a mi tyle brakuje:szok:

Kochana waga się "przekręca" jak przekracza 120kg!!!!!!!!!!! ważącego się a tego to żadna z nas nie doświadczy!!

Sempe ja jestem na dobrej drodze ale mam nadzieję że do 120 to nie dobiję bo się wtedy chyba sama dobiję :angry:

Chogata tez mam wrażenie że wyglądam jak ogromna kula.. taka wielka :wściekła/y: ramiona, ręce, i uda jak ... tylko brzuszek jeszcze w miare nie taki duży a reszta to koszmar :wściekła/y::no::wściekła/y:

Sempe ja jestem na dobrej drodze ale mam nadzieję że do 120 to nie dobiję bo się wtedy chyba sama dobiję :angry:

Chogata tez mam wrażenie że wyglądam jak ogromna kula.. taka wielka :wściekła/y: ramiona, ręce, i uda jak ... tylko brzuszek jeszcze w miare nie taki duży a reszta to koszmar :wściekła/y::no::wściekła/y:
Musimy sie motywować zaraz po by to wszystko nadmierne zgubić a ja silnej woli aż tak nie mam i bede potrzebowała Waszej pomocy :baffled::baffled::baffled:

reklama
Mnie mój M pociesza że będzie siedział z małą a ja na siłownie będę mogła chodzić..ale jakoś słabo to widze bo on i tak wraca przeważnie dopiero po 20 albo tylko na weekendy :tak: Mika będziemy musiały jakoś sobie pomagać, innej rady nie ma ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry