reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no widzisz Chogata! nie zaglądaj na inne fora nas jest tu więcej takich DUŻYCH KOBIET więc nie będziemy same z tymi wielkimi kg!
musimy się wspierać i pocieszać.

reklama
wiem wiem i dlatego ostatnimi czasy jestem nastawiona antytowarzysko!
no ale przecież nie pochlastamy się żyletką!!!!!!!!!!!!
musimy to przejść i najlepiej razem..mi troszkę lepiej jak wiem ze nie jestem osamotniona w tej materii, mój mąz ciągle powtarza że jeszcze na oczy nie widział takiej ciążówki ogromnej jak ja!!! na ulicach same ładne brzuszki widzi

wiem wiem i dlatego ostatnimi czasy jestem nastawiona antytowarzysko!
no ale przecież nie pochlastamy się żyletką!!!!!!!!!!!!
musimy to przejść i najlepiej razem..mi troszkę lepiej jak wiem ze nie jestem osamotniona w tej materii, mój mąz ciągle powtarza że jeszcze na oczy nie widział takiej ciążówki ogromnej jak ja!!! na ulicach same ładne brzuszki widzi

w szkole rodzenia tez same zgrabne dziewczyny i tylko brzuszki mają... ale jakos wierzyc mi się nie chce że wszystkie maja tak dobrze a tylko my się męczymy. Może po prostu zwracamy uwagę tylko na te szczuplejsze od nas :baffled:

Też sie nad tym zastanawiam ale położne odradzają, że niby te pasy mięśnie nam rozleniwiają.... myslę jednak że sobie zakupię a ćwiczyć i tak będę.:tak:

reklama
Ja tez słyszałam pozytywne opinie na temat pasa i na pewno sobie go sprawie (tonący brzytwy się trzyma);-)
No ale mi humor poprawiłyście od razu lepiej mi dziewczyny .Ale juz skończe z tymi lamentami :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry