reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja zabieram sie za lunch w pracy :-). Z reszta przyznam sie ze podjadam co chwile :-) juz torbe z jedzeniem mam taka ciezka ze ledwo nosze ja co rano, ale zabieram duzo owocow wiec sie nie martwie o wage

Cześć Dziewczyny :)

Mam nadzieję, że mnie pamiętacie :-( Tak mi wstyd, że się tyle czasu nie odzywałam, ale było tyle różnych sytuacji (zmarł mój teść- niestety nie doczekal się wnuczki), że naprawdę nie miałam czasu na myślenie o forum.
Na szczęście od początku miesiąca nie pracuję, i mam zamiar udzielać się aktywnie na forum, nie liczę że nadrobię wszystkie zaległości ale mam nadzieję, że "ponownie";-) przyjmiecie mnie do swojego grona.

U nas wszystko wporządku, córeczka rośnie na USG 04.05. miała ponad kilo, powoli zapominam o tych smutnych chwilach i będę częściej się odzywała napewno!!!

ja własnie zjadłam szparagi z bułeczka tartą, mniam mniam pycha tyle jedzonka w domku a ja szparagi musiałam kupić tak mnie wzięło na nie że nie mogłam sie opanować :-D

a u nas coś zaczyna grzmieć i niewiem jak to bedzie,a musze młodszą tez zabrac bo nie mam z kim jej zostawić,wszyscy na około chorzy,u siostry jelitówka panuje i zapalenie oskrzeli,a musza sie do niedzieli wykurować

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry