reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Napewno będę częściej Was odwiedziała, daję slowo :-)

agusia0611 ja mam też takie wrażenie, od jakiś 2 tygodni to brzuch mi rośnie w oczach, przynajmniej mi się tak wydaje :baffled: Wczoraj się ważyłam i przytyłam niby 5,5 kg ale czuję się jakbym miala z 10 więcej :sorry2:, jakaś taka ociężała jestem, a co będzie później ... :tak:

reklama
Ja mam poprostu porównanie z pierwszą ciążą - gdzie Kuba pod koniec 6-go miesiąca ciąży dobijał do 2,5 kg. Potem przybywa po 600-800g miesięcznie.
Urodził sie 4600g i 60 cm.

Wyobrażacie sobie jaką miałam minę jak wychodziłam wtedy z usg??:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: - mniej więcej taką!!:szok::szok::szok:

No a ja zniknęłam:zawstydzona/y:
ale jestem na chwile,zaraz jadę do miasta na drobne zakupki i mam nadzieje że w końcu coś sobie kupie jakieś spodnie bo nie długo na rocznice komunii idziemy a potem siostry ślub,a ja się już w nic nie mieszczę-wszystkie ciuchy to mam w rozmiarze 36-to teraz już za małe:baffled:
No nie wiem o której wróce więc w razie czego mówie PAPA

Witam my już wróciliśmy od lekarza :)
Wszystko ok. Mała leży główką w dół dlatego nie mogę dziś się garbić siedząc jak zwykle hihi
Waży jakieś 670g. I termin z pomiarów wyszedł 26.08.09r.
Głodna jestem jak wilk. Mój mi kupił ogórki małosolne i mnie wciągnęły jak paluszki:-D
Oki zmykam zjeść coś więcej:tak: Odezwę się jak już pochłonę pół lodówki, czyli za jakąś godzinkę hihi

my dzis dobrze:)
odwiozlam i przywiozlam dzieciaki ze szkol i zrobilam obiadek:) reszte pomogla mi babcia kolezanki a ja leze:) jest posprzatane i od razu na sercu lzej:) zadnych skurczy i nawet brzuszek nie boli jakos specjalnie:)

reklama
witam!
efe,aga fajnie ,że jest ok!!!
PIWONIA ty uważnaj na siebie jak cię tak brzuch pobolewa:)
malinka miłych zakupów:)
a ja jutro do ginekologa:)już niemoge się doczekać jak zobacze znów mojego rozrabiake:)
byłam u laryngologa z uchem już wszystko ok,ale mam na nie uważać.
oczywiście nie może być tak cudownie bo kostek u nóg to nie mam !!!masakra jak dziś wstałam rano to sie przeraziłam - bo mam słoniowe nogi:)! lewa stopa to jak balon napuchnięta calusieńka i nie tylko kosti,bo w prawej to tylko kostke mam spuchnieta.smaruje to altacetem i trzymam nogi wysoko ale to nc nie daje:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry