Piwonia_2
Fanka BB :)
moje wiem,ze nie zjedzą,le są inne dzieci ktore pewno by chętnie zjadły,musze to przemyślec i jak cos to na szybko w sobote upiecno ja miałam i dzieciaczki sie zajadały![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje wiem,ze nie zjedzą,le są inne dzieci ktore pewno by chętnie zjadły,musze to przemyślec i jak cos to na szybko w sobote upiecno ja miałam i dzieciaczki sie zajadały![]()
to sie wmiare szybko robi więc może faktycznie pomyśl nad tymmoje wiem,ze nie zjedzą,le są inne dzieci ktore pewno by chętnie zjadły,musze to przemyślec i jak cos to na szybko w sobote upiec

dokładnie tylko,ze za dużo mam na sobote juz i booje sie,ze nie zdąrzeto sie wmiare szybko robi więc może faktycznie pomyśl nad tym![]()
to duzy stres ale wszystko sie uda zobaczysz...dokładnie tylko,ze za dużo mam na sobote juz i booje sie,ze nie zdąrze
ale bede myślała nad tym

no mam taka nadzeje,bo juz mam nerwyto duzy stres ale wszystko sie uda zobaczysz...![]()
ja wybieram sie w czwartek na badania i tez chciałabym,żeby były lepsze od poprzenichdziś rano jeszcze na badaniach byłam, mam nadzieje że wyniki będą ok ;-)