reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wrocilam po dentyscie. Nawet nie bylo tak zle, tylko mnie znieczulenie zwykle bardzo dlugo trzyma no i wciaz mam jedna warge troszke sztywna... nie lubie...

chcialam od razu czyszczenie zalatwic, ale mi odmowili, bo robia tylko w 2 trymestrze, a skoro ja juz zaczelam 7 miesiac... i na nic tlumaczenia, ze to dopiero poczatek siodmego miesiaca.. nie zgodzili sie na higiene i juz. Mam przyjsc po porodzie...

reklama
Mój dzień jakoś szybko minął. Koleżanka wpadła, poszłam do pracy zanieść L4, pogadałam sobie troszkę, poznałam nowe dziewczyny, zaszłam do przyjaciółki, popodziwiałam sukienusie na chrzest dla chrześnicy, kupiłam gromnicę i tą chusteczkę z haftem i teraz po obiadku i lodach na deser wybieram się z moim Kochanym na spacer. Przy okazji idę do księdza wziąć zaświadczenie o bierzmowaniu. Ciekawa jestem ile sobie zażyczy???

Co do ubranek poprałam w 40 stopniach w normalnym proszku:) Zmienie to jeżeli okaże się że dzidzia jest uczulona. Żadnego Lovela nie kupuje narazie. Mam taki program w prace specjalnie dla ciuszków dziecięcych (od 60-90st.) to najwyżej popiorę.

ja piorę nowe ubranka zawsze! są spryskane produktem by się nie gniotły a to jest wskazaniem do prania. do 3 miesiąca prałam osobno rzeczy Małej w proszku dla dzieci potem do jednego gara wrzucałam:-) i piorę w persilu.
A prasuje zawsze i wszystko:-)

Ja też piorę nowe ciuchy zawsze cokolwiek nie kupie to wole przepłukać przed założeniem!

Strasznie mi się nudzi siedze sama i już nie wiem co mam robić:baffled:
szukam jakiegoś przepisu na szparagi bo mam troche i nie wiem co z nimi zrobić:dry:

Iwonko byłam u lekarz... ból jest powodowany przez "spojenie łonowe" jak na razie u mnie wszystko OK nic się z nim nie dzieję, ale jakby się bóle nasilały to mam się zgłosić do ortopedy ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry