reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja z kolei mam problem z kością ogonową .Miałam parę lat temu złamaną i teraz boli ,a co dopiero będzie przy porodzie.Lakarka mnie uspokają,że będzie dobrze ,najwyżej dadzą mi znieczulenie,zobaczymy...

Deli no nic nie poradzisz jak się człowiek za bardzo martwi-taki jego urok!!

Chogata współczuje tego bólu.

Mnie boli kręgosłup pod wieczór i jak się położę to chwile poboli do póki się dobrze nie ułożę...

Iwonko byłam u lekarz... ból jest powodowany przez "spojenie łonowe" jak na razie u mnie wszystko OK nic się z nim nie dzieję, ale jakby się bóle nasilały to mam się zgłosić do ortopedy ;/
dziekuje czyli tak jak myślałam,mam to samo co w pierwszej ciąży
tylko,ze przy tej mam z dwojoną siłą,mozliwe,ze tez dlatego,że ja mam bardzo niziutko główke dzieciątka

cześć. Deli cieszę się że się sprawa wyjaśniła. Ja piorę w proszku dla dzieci i wszystkie ciuszki niezależnie. Swoje też raczej piorę przed założeniem, może nie te wierzchnie, ale koszulki i bieliznę zawsze. Po pierwsze ubrania nasącza sie specjalnym płynem w trakcie produkcji, po drugie jeżeli są z Chin, to zanim trafią na półki w Sklepach, zostaja pakowane na wieszaczki gdzies tu bliżej. A ja takie pakowałam i wierzcie mi, nie chciałybyście tego ubrac dziecku. Zanim trafi do dziecka to juz tysiąc rąk ich dotknie, i zobaczy kilka magazynów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry