reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wampirka ja miałam ostatnią @ dwa dni po tobie i termin mam na 11.08.2009. Więc te wasze wyliczenia z enką są bardzo dobre. Jednak co mamy wiedzą to wiedzą.

Ja mam termin na 22 sierpnia. Ale jak będzie teraz tak jak z pierwszą ciążą to mogę sie przeterminować do września. Kubę nosiłam 42 tygodnie jak słonica! hihih

Deli. Ja też jestem z 11 sierpnia :-)

Słonica, hahaha :-) Dobre

A propos słoni, to karmią swoje młode ponoć 7 lat

Ja synka urodziłam idealnie w 40 tygodniu. Zobaczymy jak będzie teraz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem wrociłam juz,troszkę zła,bo lekarka była strasznie nie miła i z wielką łaską zrobiła mi usg,ale oczywiscie mi go nie dała,bo po co
wiem tylko tyle,że wszsytko jest w porządku i jestem w 12 tygodniu,a nie tak jak na suwaczku niby pisze,wogole to ta lekarka odesłala mnie ,żebym w innej miejscowości szukała sobie usg genetycznego bo takie powinnam sobie zrobić,normalnie mam dosc tych lekarzy,no i wiem,że mam na szczęście jednego dzidziusia i ponoc fikał,ale niestety tego tez mi nie pokazała,franca jedna

to ja prawie jak słoń bo zawsze karmię do 3 lat ale teraz mam nadzieje że będę mieć więcej silnej woli i skończę z karmieniem tak szybko jak tylko można

jestem wrociłam juz,troszkę zła,bo lekarka była strasznie nie miła i z wielką łaską zrobiła mi usg,ale oczywiscie mi go nie dała,bo po co
wiem tylko tyle,że wszsytko jest w porządku i jestem w 12 tygodniu,a nie tak jak na suwaczku niby pisze,wogole to ta lekarka odesłala mnie ,żebym w innej miejscowości szukała sobie usg genetycznego bo takie powinnam sobie zrobić,normalnie mam dosc tych lekarzy,no i wiem,że mam na szczęście jednego dzidziusia i ponoc fikał,ale niestety tego tez mi nie pokazała,franca jedna
no przynajmniej z dzidzia jest ok, a reszta sie nie martw:tak:. moze lekarka miała zły dzień:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry