Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja karmiłam po 1,5 roku każdą z córekto ja prawie jak słoń bo zawsze karmię do 3 lat ale teraz mam nadzieje że będę mieć więcej silnej woli i skończę z karmieniem tak szybko jak tylko można
no przynajmniej z dzidzia jest ok, a reszta sie nie martwjestem wrociłam juz,troszkę zła,bo lekarka była strasznie nie miła i z wielką łaską zrobiła mi usg,ale oczywiscie mi go nie dała,bo po co
wiem tylko tyle,że wszsytko jest w porządku i jestem w 12 tygodniu,a nie tak jak na suwaczku niby pisze,wogole to ta lekarka odesłala mnie ,żebym w innej miejscowości szukała sobie usg genetycznego bo takie powinnam sobie zrobić,normalnie mam dosc tych lekarzy,no i wiem,że mam na szczęście jednego dzidziusia i ponoc fikał,ale niestety tego tez mi nie pokazała,franca jedna
. moze lekarka miała zły dzień
wątpie,żeby miała zly dzień ona nie jest moim prowadzacym lekarzem i pewno dlatego taka niemiła byłano przynajmniej z dzidzia jest ok, a reszta sie nie martw. moze lekarka miała zły dzień
![]()
wątpie,żeby miała zly dzień ona nie jest moim prowadzacym lekarzem i pewno dlatego taka niemiła była