reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Widzę natt, że szczęście nie opuszcza cię po badaniu i dobrze :-).

Ja żegnam się na dziś i idę się położyć :sorry:. Głowa znów zaczęła boleć. Nie wiem czy to z powodu pogody czy z tęsknoty za 'A'. Raczej to drugie. Od listopada 2007 cały czas razem, a tu przerwa, bo chory. To mnie najbardziej smuci, bo sam się męczy. Nawet obiadku nie ma mu kto zrobić, a taki słabiutki jest przez tą chorobę. A teściowa (jest lekarzem) powiedziała, że co najmniej tydzień osobno mamy być, żebym ja chora nie była.
Za bardzo uzależniona jestem :tak:. Tak bardzo brakuje mi przytulanka :-(.

Dobranoc

reklama
Bardzo się cieszę ,że z waszymi maluszkami wszystko w porządku :-D Miejmy nadzieje iż będą juź tylko same dobre wiadomości:tak::tak::tak:

Aneczka co dziś dobrego na obiad miałaś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczka2425 ty szczęściaro co chcesz to masz ja też nie mogę narzekać ale jak mój M zacznie gotować to odrazu zaczyna też eksperymentować a to nie zawsze dobrze wychodzi

Piwonia_2 A twoj lekarz prowadzacy nie kieruje na usg, sama musisz szukac gabinetu z usg? Dla mnie dziwne, bo u nas jak lekarz nie ma usg w gabinecie to sam kieruje do odpowiedniej placowki
wiesz co ,wszystkiego dowiem sie teraz bo sie jej dokładnie wypytam,popytam też o te badania prenatalne,moze i kieruje tylko,że ja ostatni raz u niej byłam ponad 6 lat temu i niewiem jak to teraz wygląda

natt super,że masz dobre wiesci od lekarza

A tylko na dzis dobranoc, nie mam juz weny tworczej, brzuch mnie cos boli, ten wstretny pecherz ten antybiotyk chyba jakis felerny bo cos nie czuje zeby pomagal:baffled:

Mnie by najbardziej pasował termin wg usg czyli 22 sierpnia mamy wtedy 12 rocznicę ślubu i byłby wspaniały prezent

Ja tez sie juz dzisiaj pożegnam za dużo mam wrazeń i nieprzespanej nocki przez te wizyty u lekarzy,milych i kolorowych snów,do jutra

reklama
Witam się i zaraz uciekam ,bo miałam dziś bardzo pracowity dzień .Padam z nóg.Pozdrawiam Was wszystkie laseczki i kolorowych snów.
P.S.Zaległości w czytaniu nadrobię jutro .Papa

AAaaaa zapomniałam ,Piwonia ,Sempe ,ale działacie ja nawet jeszcze dobrze nie zapoznałam się z możliwościami tego forum,ale cóż może jak będę siedziec na L4 to coś więcej pokombinuję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry