reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Widzę Andzia ,że wemy dostałaś ,a już po cichu się martwiłam ,że może zmieniłaś forum!!!!!!!
No ,ale cóż kobiecie w ciąży wszystko się wybacza:-D

Jak już przebrnęłam przez cała wasza dzisiejszą produkcję to wszystkie nagle dobranoc :baffled:
Bardzo się cieszę, że z Waszymi dzidkami wszystko dobrze :-D tylko takie wiadomości chcę czytać... :tak:

Ja też DELI ostatnią miesiaczkę miałam 4.11

A co do USG to ja mam super lekarza - dla mam warszawskich info - dr. Makowski - który jest bardzo dobrym specjalistą. I mimo iż mam skierowanie państwowe to poszłam i tak do niego prywatnie - przyjmuje np. na Łuckiej, fakt, że trzeba wybulić 200 zł ale jestem za to spokojna i mamy nawet filmik :)

Więc ja też życzę dobrej nocy :) Wstałam dziś o 11.30 ... a i tak chce mi sie spac......nawet w dzien. Cale szczęście prócz sennosci i częstego siusiania -- gorszych objawów brak:) Kilka razy zgaga, mdłosci jednak wszystko ustapiło.

Dobranoc

dziewczyny ale wy macie tempo, już przechodzicie same siebie :)
ciesze sie z wszystkich dobrych wieści z dzisiejszych wizyt, trzymajcie za nas kciuki jutro - odezwe sie wieczorem co i jak

Aneczka i Kasia - to my taki trójkąt o boku 100 km tworzymy bo ja to 100 km do Olsztyna i chyba też ok 100 do NW M Lubawskiego....
no a Malbork i Gdańsk to rzut beretem ;)w Trójmieście często jesteśmy bo mąż stamtąd...

Dobranoc, spokojnej nocy życzę!!!

Witam dziewczyny!
Ja to niestety tylko tak pozno moge byc na formu, a jeszce jak przeczytam wszystkie zaleglosci to dawno spicie:-(
Nie bylam w stanie nawet wejsc na forum wczoraj jako ze mialam straszny dzien, mdlosci i wymioty, w pracy ledwo przezylam...ale dzis dzidzius mi zrobil przerwe wiec cos tam zjadlam. Schudlam juz 3 kilo i oficjalnie mam niedowage:dry:
Dziekueje serdecznie za linka jak sobie suwaczek zalczyc, chyba sobie wybralam takiego samego jak anaczeczka...no i mam nadzieje ze sie zalaczy

No dobra zalaczyl sie, taki sam zreszta jak u kaskax i Joan- sorry dziewczyny...

Bardzo mi bylo przykro przeczytac o Koti, straszne:no: Czasami sobie mysle, czemu to ja mam miec akurat szczescie i doczekac sie dzidziusia zdrowego, zawsze mialam problemy hormonalne, szczegolnie za wysoki poziom prolaktyny, nieregularny okres itd...to szczescie ze wogole w ciazy jestem...tak ze jestem przygotowana na najgorsze.:no: Zastanawialam sie czy wogole w pracy powiedziec (zeby nie zapeszac itd), no ale w tamtym tygodniu juz oglosilam i wszyscy raczej serdecznie zareagowali, no ale to sa Anglicy wiec sama nie wiem co tam sobie mysla. A ty karincia juz powiedzialas w pracy bo sie szykowalas?

No dobra koncze juz bo monologi tu prowadze...
Milego dnia zycze wszystkim!:-)
Jak tylko sie bede w miare ok czula to napewno jutro wskocze na forum wieczorkiem, chociaz jak znam mojego urwiska to jutro bedzie dzien wymitowania:confused:
Trzymam kciuki zawszystkie usg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry