reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzisiaj bez kawy to się nie obejdzie. Zwłaszcza, że szaro i ciśnienie leci w dół. Pocieszam się, że jeszcze tylko troche i pójde na zwolnienie, to sobie odpocznę. Młody do przedszkola i można leżeć:-)
oj dokładnie dzisiejszy dzień bez kawy to by było tragiczne w skutkach(migrena),no moja od poniedziałku do przedszkola spowrotem rusza koniec laby czyli ferii,tylko we wtorki bede musiała ja prowadzic,a tak to mąż ja zawiezie,starsza zaczyna semestr na popołudnia wiec bedzie luzik

reklama
Witam sie i ja :)
Kurcze pogoda u nas chyba jeszcze gorsza niz wczoraj:wściekła/y: niech juz sobie bedzie tak zimno, ale chociaz zeby slonce wyszlo zza chmur od czasu do czasu, co by rozweselic ten ponury dzien...achh szkoda gadac...

Dziewczyny czy ktoras z Was bierze elevit ?

Czesc dziewczyny, mnie to nie było tu chwile ale Wy naprodukowałyście tyle że hohoho, u mnie pogoda kiepska :-( deszcz pada, a ja mam dolne humory, nawet czasem ty zaglądnełam ale jakoś weny brak żeby pisać.

Fajnie że tyle sierpniówek nowych sie zjawiło ;-)

Też dziś żurek będę tworzyć bo mnie naszło, w końcu jakaś wena przyszła :-)

Poza tym to pije kapuczinko, jakąś fazę mam na nie :szok:

A na śniadanko dwie kanapki z serkiem żółtym i pomidorem :-D

Pozdrawiam wszystkie porannie

Szczawiowa, mniam, mniam. Juz ostatnio ktoś o niej pisał. Zjadłabym, ale gotować mi się nie chce.

Mój mąż jezeli chodzi o gotowanie to nie bardzo. Ale kanapki do pracy robi :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana.
Ja dzisiaj czuje sie tragicznie głowa to mi chyba zaraz pęknie. Jest tak źle ze postanowilam nie isc do pracy. Wrcam do łóżka może jeszcze ze dwie godzinki sie prześpie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry