reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć.

Znowu miałam dużo do nadrobienia, kilka dni nie zaglądąłam na forum.

Straszni mi przykro z powodu maluszka Koti, jestem ciakwa co się stało. Tak sobię myśle, że ta niepewność już cały czas będzie nam towrzyszyć :-(

Piwonia nie martw się lekarzem, najważniejsze że dziecko rozwija się prawidłowo. Ja koleną wizytę mam 23.02, to będzie już 17 tydzień :tak:

reklama
Piwonia_2 no to niefajnie jak cie potraktowala lekarka, a to franca jedna. Ale przynajmniej wiesz ze z maluchem wszystko ok. Z czego niezmiernie sie ciesze:-)A do niej wiecej nie chodz.
A moj synek dzis zwariowal i juz poszedl spac:szok:O matko jutro pewnie o 4ej wstanie:szok:
Ja karmilam synka do 7msc potem sam odrzucil piers czego zaluje bo karmilabym do tej pory, ale coz nie bede sie przeciez z nim klocic:wściekła/y:

10 lutego idę do swojego,tylko i tak bede musiała poszukać gabinetu w którym potem ktoś zrobi mi usg,bo moja prowadząca niestety nie ma,ale najważneijsze,ze wszystko w porządku bo byłam juz pełna obaw

jestem wrociłam juz,troszkę zła,bo lekarka była strasznie nie miła i z wielką łaską zrobiła mi usg,ale oczywiscie mi go nie dała,bo po co
wiem tylko tyle,że wszsytko jest w porządku i jestem w 12 tygodniu,a nie tak jak na suwaczku niby pisze,wogole to ta lekarka odesłala mnie ,żebym w innej miejscowości szukała sobie usg genetycznego bo takie powinnam sobie zrobić,normalnie mam dosc tych lekarzy,no i wiem,że mam na szczęście jednego dzidziusia i ponoc fikał,ale niestety tego tez mi nie pokazała,franca jedna

No to naprawdę jędza. Czy jest czy nie jest twoim prowadzącym lekarzem powinna ci wszystko pokazać, wytłumaczyć co i jak i być miła. Nie lubię takich lekarzy.
Najważniejsze, że Maluszek zdrowy i fikał. Mam nadzieję, że już niedługo zobaczysz swoją fasolkę.

Piwonia_2 A twoj lekarz prowadzacy nie kieruje na usg, sama musisz szukac gabinetu z usg? Dla mnie dziwne, bo u nas jak lekarz nie ma usg w gabinecie to sam kieruje do odpowiedniej placowki

O! A ja już po wizycie! Huraaaa! dzidzia fika, suuuperancko. Moje badanie wszystkie wzorcowe,więc oby tak dalej:):):):):):). ale jestem szczęśliwa..echhhhhhh...10 lutego ide na usg genetyczne, a 4 marca kolejna wizyta.

reklama
No to już 12 tydz będzie, a właściwie kniec 12tyg, więc nie aż tak wcześnie. Ach teraz to już oczekuje samych dobrych wiadomości. I to nie tylko dotyczących mnie. Nas wszystkich! Trzymajcie się kochane. Ide robić kolacje:-). Mniam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry