reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aneczka ja właśnie boję się tej ciszy, a wiem że po cc zabierają dziecko żeby przez chwilę pooddychało pod aparaturą, bo nie może jeszcze samo, i tego się panicznie boję. Mojego Sławcia zabrali pod aparat i mówili mi że pomagaja mu oddychać, a tym czasem oni ratowali mu życie. Więc teraz nie wiem co ze sobą zrobić.

nie wiem jak poradzić na ten strach a coś by wypadało bo małemu tym zaszkodziłam ale w takiej sytuacji każdy by ze strach zgłupiał, wiesz mały był w kanale rodnym zaklinowany a ja jak nie oddychałam to i on też do tego parłam na bezdechu jakoś nic do mnie nie docierało, krzyczeli na mnie ze duszę dziecko a ja i tak nie byłam w stanie wykonać nic z tego co ode mnie chcieli teraz bym tak nie chciała ale sama wiesz:( liczę na męża ale w sumie ja uparta jego też nie posłucham jak przerażona będę:(

widzisz, ja to nawet odczułam ulgę jak się dowiedziałam że mogę mieć cc, a właściwie gin w polsce mi powiedział żebym nawet nie zastanawiała sie nad naturalnym. Przynajmniej nie będę świrować przez kilka godzin, a po za tym bałam się powtórki. Chormon w kroplówce i zero rozwarcia, potem szybko na stół. Tak juz zaplanowane, więc żadnych podejść dodatkowych. Choć tyle lżej.

Deli, ja jestem jeszcze.. moj maz wyjechal na dwa dni i jakos nie umiem isc do lozka, mimo, ze zmeczona juz jestem.....:zawstydzona/y:

a co stosujesz na to swoje bolace gardlo?
mi sie udalo (odpukac!!!) do tej pory od poczatku ciazy unikac wszelkich przeziebien etc..

reklama
Deli, ja jestem jeszcze.. moj maz wyjechal na dwa dni i jakos nie umiem isc do lozka, mimo, ze zmeczona juz jestem.....:zawstydzona/y:

a co stosujesz na to swoje bolace gardlo?
mi sie udalo (odpukac!!!) do tej pory od poczatku ciazy unikac wszelkich przeziebien etc..
Mi się udawało do tego tygodnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie wiem gdzie to mnie dopadło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Brałam Tantum Verde, ale nie pomogło ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry