Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Jakaś dziś nie do życia jestem w dodatku jak tylko wstałam brzuszek mi się spinał:baffled: nie wiem od czego,dlatego dziś odpoczynek nic nie robię....
i tu też zaglądnę rzadziej dziś poleżę więcej....
To PA PA

Czesc laski:)
Deli ja sie leczylam dokladnie takimi samymi lekami jak bylam chora w drugim miesiacu ciazy. To byl czas mega mdlosci wiec po bioparoxie od razu mialam odruch wymiotny. Tantum verde niby nie pomaga bo ja nie czulam ulgi w bolu gardla ale podobno dziala mocno antybakteryjnie. Powiem Ci szczerze ze dosc dlugo sie leczylam, lezalam w domu ponad tydzien. Bo jak biore silny antybiotyk to max 3 dni i jestem zdrowa. Przykro mi ale musisz sie przemeczyc... Pomysl sobie ze bedzie juz tylko lepiej:-)

Chogata jak u nas w smyku jest za 75 zl ta poducha to pojde ja kupic bo na necie kosztuje powyzej 100zl.

Piwonia nie waz sie nawet myc okien!!!!!!! Ostatnio rozmawialam z moja babcia i powiedziala mi ze przez mycie okien urodzila mojej mamy siostre w 7 miesiacu!!!

Czesc mamuśki!

Nadrobiłam zaległości od wczoraj, trochę tego było, widzię że wenę miałyście :tak:

Auta wczoraj nie udało mi się odebrać jak zwykle machanicy potrzebowali jeszcze jeden dzień, także dzisiaj musi być już gotowe :wściekła/y:

Dzisiaj mam lenia jak nie wiem co, jeszcze nie zdążyłam się wykąpać :zawstydzona/y: Mój mężuś ciągnie mnie dzisiaj na Elmot po południu, jak co roku więc raczej mnie nie będzie.

Co do mycia okien to nawet nie próbuj Piwonia i tak masz dużo do roboty, pewnie cały czas na nogach jesteś. Ja jak tak się wyciągam do góry to brzuch mi trwadnieje i też unikam takich rozrywek.

reklama
Dokładnie Piwonia nie ruszaj tych okien ,a niech beda brudne jak komus sie nie podoba to niech nie patrzy:wściekła/y::tak:.Bo jak tak sie wszystkie zbierzemy i przyjedziemy to dopiero bedziesz miala pozamiatane:-D:-D.

Do góry