reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam
A u nas odwrotnie niż u piwoni, słonko niespodziewanie wyszlo. Byłam rano w sklepie po świerzą bagietkę, ale okazało się że zamknięte jeszcze, więc mamy chleb z tesco....ale i tak warto się było przejść.

deli biedulo, kiedy ty w końcu wyzdrowiejesz?
Dużo z was choruje ostatnio, jakieś fatum przeziebieniowo-anginowe w Polsce. Odpukać mam nadzieję że tu nie dojdzie. U nas tylko świńska grypa...

ale Jagoda mi w brzuchu buszuje, od kilku dni tak sie przeciaga aż mówię sobie ała. Niech buszuje, wszystko zniosę, byle by przyszła do nas na czas cała i zdrowa. Nie laski? Wszystko jesteśmy w stanie zrobić dla naszych pociech.

Czesc dziewczyny !!!
Niemożliwe, dopiero co wstałam, dawno tak długo nie pospałam, moje dziewczyny jeszcze śpią... ale to chyba przez pogode, zachmurzone jest i zanosi sie na deszcz... dziś mam dzien relaksu, wreszcie nigdzie nie musze wychodzić, żadnych spotkań, prób w kosciele i Mszy:-D:-D:-D ale radość !!!! wreszcie sobie poczytam:tak:

wiesza. Mika a czego sie boisz? Bo widzisz ja w pierwszej ciąży zupełnie się nie bałam, a teraz jestem przerażona że coś się znowu może stać.Tyle że mam fazyczasem bardzo sie boję, czasem podchodzę racjonalnie. To chyba hormony.

reklama
ale Jagoda mi w brzuchu buszuje, od kilku dni tak sie przeciaga aż mówię sobie ała. Niech buszuje, wszystko zniosę, byle by przyszła do nas na czas cała i zdrowa. Nie laski? Wszystko jesteśmy w stanie zrobić dla naszych pociech.

Dokładnie zniesiemy wszystko :-):-):-)

Mam nadzieję, że do poniedziałku już mi przejdzie... Dziś już chyba piaty dzień jak się meczę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale noc przespałam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry