reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
andariel oh kobito ty się nie dołuj!!!!
bo my przez te 10 lat to bardzo cieniutko bedzeimy przędli,bo ponad połowa wypłaty na kredyt pójdzie,ale my jesteśmy ryzykańci no i rodzice powiedzieli ,że nam pomoga:)

reklama
no zaraz doła złapię... my nasz kredyt spłacimy jako staruszkowie dopiero, no chyba że jakaś wygrana w totka się po drodze trafi... ech...
Wiesz mysmy jak brali kredyt to cała suma (a wcale wielka nie była)to przez miesiąc nie spalismy ,chodziliśmy do tyłu i tylko lamentowaliśmy z czego my to spłacimy.I wszystko odmieniło się po roku czasu (mniej więcej)od spłaty kredytu.znaleźliśmy sobie dobre prace ,mąż w tej chwili dalej się dokształca i ma sznase na dalsze awanse.I tak od dwóch lat żyjemy sobie jak ponczusie dwa .i kto by przypuszczał ,że tak się skończy ,więc nic się nie martw ,może i wam się poszczęści.Czego z całego serca Wam życzę

Chogata widze ,że szczęściaże z was!!!NO I FAJNIE:-):-):-)
My tez ryzykanci jesteśmy.Jak na razię się udało,ale przez to pół rodziny jest obrazona na nas.Z własną matką już 3 lata nie gadam (odkąd kupilismy większe mieszkanie niż oni mają).Przykre to ale cóżżycie to nie bajka ,wszystkiego miec na raz nie mozna;-)

KOCHANE ja już będe sie zbierać bo mały już daje mi popalić!!!

zawsze gdy siedze przy kompie to troche mu niewygodnie i strasznie mnie wówczas kopie:)
no więc dobrej nocki i smacznej kolacyjki:)
ide coś wszamac:-)

dzięki dziewczyny;-) macie rację, trzeba myśleć pozytywnie!
u nas idzie ponad 2/3 mojej pensji na ratę, a z reszty i męża pensji żyjemy, więc jak frank skacze w górę, to stresik jest; no ale trudno, nic się nie poradzi, trzeba spłacać i tyle (i grać w totka);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry