aneta24183
Fanka BB :)
oj ludzie to sa dziwni
:-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My poprzednio mieszkalismy na 48 ,więc jak weszłam do tego mieszkania to choćby na wielkosc chciałam je mieć.Mój M nie chciał go kupowac bo za dużo roboty itd.Ale ja się uparłam .W dodatku znajomi się na nas śmiertelnie obrazili ,bo w ten dzień mieliśmy razem jechac do Chorwacji na wakacje.Ale musielismy wpłacic 4 tyś zaliczki i nie pojechaliśmy .Do dnia dzisiejszego są obrażeni:-)ale wiesz to mieszkanko to malutkie bo ma tylko 51m ,ale ja się ciesze jak głupia:-):-)
:-)
No niestety tak już jest .Mój M stwierdził ,że teraz możemy już zabrać się za budowę domu,bo doświadczenie już jest i dzidzia w drodze to trzebaby było cos wiekszego się postarać:-)ważne że własne! fajnie
jak my się wyprowadzaliśmy z Warszawy do Pruszkowa, bo udało się tu kupić taniej o wiele większe mieszkanie, to na początku nie wiedziałam co będziemy robić na 60 metrach (wcześniej wynajmowaliśmy kawalerkę); a teraz już myślę, że jeszcze jeden pokoik by się przydał, bo obecny gościnny będzie dla maleństwajak to mówią: w miarę jedzenia apetyt rośnie...
Nam pozostał jeszcze do końca grudnia kredyt,bo choć mamy go na 20 lat (bo jak go braliśmy to byliśmy w innej sytuacji finansowej) to spłacimy go do końca roku a potem bede walczyć z budową .nie bedziemy sie spieszyc bo na dobrą sprawę nawet tym mieszkaniem się nie nacieszyłam jeszcze.A nie chcę go sprzedawać.my wzieliśmy kredyt na 10 lat i mimo ,że raty będziemy płacić wysokie to woleliśmy szybko spłacić,no a póżniej będziemy myślec o domku![]()