reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
leniuchowanie????????/nie no....raczej ciezko ....ja prawie w pelni aktywnosci jestem:) tzn,.nie dzwigam i duzo staram sie nie chodzic ale ogolnie to na chodzie jestem hehhe

reklama
Nie no to faktycznie DUZO lezysz!!!:szok::szok:Bo pojade tam do ciebie i na dupsko dam:angry::angry:Wiem ze tak do konca z dziecmi sie nie da caly czas lezec ale powinnas sie bardziej oszczedzac

kasia z reka na sercu oszczedzam sie:) ale na chodzie musze byc niestety.....co innego jak sie ma rodzine i znajomych mnostwo w swoim kraju a co innego jak sie jest samemu:) mam sasiadow fajnych i kilku znajomych ale niestety .....nie mozna tego wykorzystywac na maksa.....tak wiec znajac mnie to trzeba sie dostosowac do sytuacji jaka jest i nie narzekac:)

Aga niestety wiem o czym mowisz tez niby powinnam sie oszczedzac, ale nawet na glupi spacer nie ma komu isc z Matim, to co bede go w domu trzymac, a wiadomo ile jest biegania za roczniakiem, jeszcze ostatnio zaczal sprint uprawiac i musze podkrecac obroty. Mimo wszystko uwazaj na siebie i malenstwo

reklama
witam!!!!
kasiu widze ,że już lepiej z małym:)-fajnie!!!
a ja dziś zabiegana od rana:)
byłam dziś pierwszy raz na soluxie i masażu,no i jeszcze kilka cwiczeń miałam- no fajnie było:)
no i najważniejsze w banku, umowa kredytowa podpisana:)!!!
szkoda tylko,że prawie dostałam zawału jak u notariusza usłyszałam cene kosztów.
naprawde to jest jakaś paranoja, bo wpis do ksiąg wieczystych i umowa kupna to koszt 5 tysięcy zł.
no ale najważniejsze ,że jeszcze troche i będziemy mieli własne M :)
oj a więc w czerwcu ruszymy z remontem-no ale niestety przez te wszystkie koszty kredytowe i notarialne, dość powoli będziemy się posuwać do przodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry